Osama Bin Laden på väg till Washington!!!

Det är i Aftonbladet det rapporteras om att man skrivit in namnet på världens mest kände terrorist på ett boardingpass till Washington (första klass) och lyckats.


så, snart 9 år och hundratals miljarder i övervakningspiss och lik förbannat så funkar det inte.

Heja...



Pinged at TwinglyIntressant
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Kommentarer
Postat av: Webster

Det där är en ganska ful tabbe av BAs reklambyrå. De borde veta bättre än att använda ett "lustigt" namn som placeholder. Det finns ett gammalt internet-mem om en utskicksansvarig på någon storbank som skrev ett formulärbrev till deras rikaste kunder och i utkastet formulerade brevhuvudet "Dear Rich Bastard". Inte bra, när det senare blir en tidig version av brevet som går iväg i stället för ett sent.



Jag blev inte förvånad om BinLaden-grejen skulle funka i verkligheten också. Ett spärrsystem av den där typen blir aldrig bättre än de som skall göra själva kontrollen, och de verkar vara halvsovande lågavlönade drönare på de flesta flygplatser.



F.ö.: i den ursprungliga Beck-deckaren "Terroristerna" smyger sig ledaren för terrorgruppen in i sverige med ett pass utfärdat till "Reinhard Heydrich". Med andra ord visste civila deckarförfattare redan då att kontroller av den här typen är blaj. :-)

2010-06-06 @ 07:41:07
Postat av: Anders

Sen å andra sidan, varför skulle man flagga för just Osama Bin Laden, det lär ju inte vara just det namnet an använder för att åka någonstans. Det är lika korkat som FRA lagen, skulle tro att de terrorister som använder sig av internet, först och främst använder arabiska, på detta någon form av kodspåk och till sist troligen också kryptering. Så skulel vilja se dessa experter hitta någon som helst form av vettig information bland de miljontals tecken som varje dag skickas fram och tillbaka över Sveriges gränser.



// Anders

HUMOR -> blogg.aftonbladet.se/sextoon/

HUMÖR -> blogg.aftonbladet.se/aceeo/

2010-06-06 @ 11:41:04
URL: http://blogg.aftonbladet.se/aceeo/
Postat av: scaber

@Anders



Många nekas inresetillstånd till USA enbart för att de har ett namn som liknar ett som står på terrorlistan.



2010-06-06 @ 13:07:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0