Konstig statistik i SvD - Astroturfing + en återblick till oktober månads konstiga statistik.

Måndagsmorgonens första (eller söndagnattens sista om man så vill) inlägg handlar om nätomröstningar som går helt mot strömmen.
Nu är det Rick Falkvinge som uppmärksammat att Svd's IPRED-omröstning går helt mot resten av nättidningarna.
I nuläget är det ca 50/50 mellan bra och dåligt, medan de övriga nätomröstningarna normalt håller mer än 75% som tycker illa om IPRED-lagen.


En tillbakablick
i mitt eget arkiv visar att det inte är första gången detta händer, fast då gällde det den otroligt konstiga utgången av Aftonbladets nätundersökningar om vilka som vann Partiledardebatterna och partiledarpopularitet.
Tyvärr länkade jag inte till undersökningarna då eftersom jag ville att folk skulle leta upp dom själva och se med egna ögon.
Detta ångrar jag idag när jag inte hittar tillbaka till dom :(

Tag lärdom, ser ni konstiga saker på nätet, SPARA DOM!pingat på intressant

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Kommentarer
Postat av: bjorn

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3839448.abBättre å ge massförstörelsevapen till grannländer och organisationer som förintar den ryska varulven

Hitlers planEnda rätta beslutetSjälvklart atomvapen mot packet

Isen över norr (med pest) och svämma över packet så dom dör som flugor

2008-11-24 @ 12:20:39
URL: http://www.dagobertsbloggen.blogspot.com/
Postat av: bjorn

USA bästa modellenSuperman 1978 = meningen att USA ska vinnaBibeln= trick av judarna (eller deras "Gud")Goda (kapitalismen ger mest positiv frihetskänsla). Indien.Indien (Goda) borde ha allians med USA. UK förtrycketStäm helvetet av EU och vinn världenEliten (Bush doktrinen)= slå ut packet (bli amerikaner sas)Frihetens försvarare som jag skrev innan

2008-11-24 @ 20:04:32
URL: http://www.dagobertsbloggen.blogspot.com/
Postat av: bjorn

Väck med kristendomenVäst = skitstövlar som är lite kristna. Tex CIA chefen = skitstövel som är lite kristen och knullar sin sekreterareKristendomen1. Bild der wissenschaft

Jesus=judegud

2. Läran är åt helvete. Inte logiskt konsistent

3. Präster gynnas för mycketBättre å slå ut packetVad dom gjort mot världen. Herman Schreibers bok Från Sinai till FN (empiri nog). Och man kan granska empirin (från pedofili i kristen höger till idioti).

2008-11-25 @ 11:25:12
URL: http://www.dagobertsbloggen.blogspot.com/
Postat av: scaber nestor

sista kommentaren gick över gränsen.bjorn, var snäll och tänk efter och kontrollera så att det du skrivit verkligen passar ihop med inlägget.

2008-11-25 @ 19:12:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0