Ihåligt Bodström, argumenten för FRA-Lagen är repriser av dina för datalagringsdirektivet.

Thomas Bodström filar på en KU-anmälan mot regeringen ang den korta remisstiden.
Passa på att skämmas över datalagringsdirektivet.
Jag läste bland dina försvar av direktivet, och hittar kommentarer som är misstänkt likt det försvaret av FRA-lagen Tolgfors pysslar med.

tex i Svd:
"När det gäller datalagrings­direktivet i EU, som vi drev genom tillsammans med just folkpartiet, handlar det inte om att höra vad någon säger, läsa någons mejl eller sms, utan enbart få information om vilka som har varit i kontakt med varandra." (sociogram någon?) 

Aftonbladet
"Sedan flera decennier tillbaka har denna typ av information varit värdefull för den svenska polisen för att lösa grova brott som till exempel mord, människohandel och värdetransportsrån."
Detta krävde brottsmisstanke tidigare, i datalagringsdirektivet (liksom i FRA-Lagen) är det borttaget, all infórmation om våra sociala kontaktnät ska sparas oavsett om vi är misstänkta eller inte, rättsvidrigt.

Artikel i sydsvenskan.
"Det är bråttom med EU-regler för lagring av data om vem som ringer till vem, varifrån och när, hävdar justitieminister Thomas Bodström.
Annars rusar tekniken och brottslingarna ifrån oss."
Lika bråttom som.. säg 2 veckors remisstid?


Bodström, du ekar ihåligt och är inte trovärdig.Glöm inte demonstrationerna den 16'e.
Följ upp med Freedom not Fear den 11 Oktober. det är dags att vi kör igång mot alla dessa lagar som den inavlade politikereliten försöker påtvinga oss.

Politiker hävdar att de vill skydda oss, jag tror snarare att de vill skydda sig själva från oss.pingat på intressant.


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,
i DN berättas det om att ¨Reinfeldt anser sig själv ganska storslagen" (Anita Kratz intervjubok).
Kallas inte det narcissism?

Vi tittar på några av kriterierna till diagnosen narcissistisk personlighetsstörning.

*  Har en grandios känsla av att vara en betydande person (t ex överdriver talanger och framgångar, förväntar sig att bli behandlad som höjd över mängden utan att genom sina gärningar gjort sig förtjänt av det) .

*  Är upptagen av fantasier om obegränsad framgång, makt, glansfullhet, skönhet eller fulländad kärlek .

*  Tror sig vara en speciell och unik person som bör söka sig till, eller bara kan bli förstådd av, andra personer (eller institutioner) som är speciella eller har hög status.

*  Är arrogant och högdragen i sitt beteende eller sina attityder.


Nu säger jag naturligtvis inte att Reinfeldt är en Narcissist (enligt diagnoskriterierna), för isf skulle Riksdagen (i båda blocken) vara full av narcissister...... och det stämmer väl...inte..?
tom Arne Anka reagerar mot FRA-Lagen. (strip i DA)

Kommentarer
Postat av: Amanda Brihed

Det har diskuterats hos Mary (MinaModerataKarameller) och hos HAX, men även "hemma hos mig" om det faktum att Niklas Wykman (MUF) inte dyker upp som talare på Hoppets Demonstration.Därför en liten försiktig inbjudan till två önskade deltagare jag hemskt gärna vill se som talare på Hoppets Demonstration den 16/9 på Sergels Torg.Jag satt personligen i möte med Gustaf Stenlund angående Niklas eventuella deltagare för sisådär en månad sedan. Då lät det som om MUF var glada över en chans att tala 16/9. Sedan tycks något ha hänt som gjort att tystnaden lagt sig istället. Men jag vill också se Niklas där. Jag vill också se Mona Sahlin ta tydlig ställning för vad hon lovade i Almedalen. Hon är alltså också välkommen. Förstås.Jag inbjuder härmed officiellt Niklas Wykman och även Mona Sahlin till talarstolen på Hoppets Demonstration. Läs mer på bloggen:http://brihed.blogspot.com/2008/09/en-inbjudan-med-2-dagar-kvar-till.html2008-09-14 @ 11:37:58
URL: http://brihed.blogspot.com/
Postat av: Lars-Erick

Idologisk kollaps är uppenbarligen ingen nyhet och inget som endast drabbat allianspartierna.Varför kan inte de makthavare vi väljer inse att de representerar oss och ska hålla på sin ideologi. Inte tro att de får vara våra förtryckare bara för att vi valt dem?

http://lars-ericksblogg.blogspot.com/2008/09/fra-frgan-har-lett-till-en-ideologisk.html2008-09-14 @ 14:03:04
URL: http://lars-ericksblogg.blogspot.com/
Postat av: Amanda Brihed

Nu har MUF besvarat min uppmaning och de kommer alltså att vara representerade under Hoppets Demonstration.Mer info på http://brihed.blogspot.com/När det gäller Mona Sahlin och den socialdemokratiska partiledningen står dörren fortfarande öppen. Vi väntar fortfarande på svar.Räkna med att det kan komma att bli småjusteringar i talarlistan nu när det närmar sig och ljudet av trummorna växer sig starkare...

2008-09-14 @ 17:44:55
URL: http://brihed.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0