Vad är nyheten?


Att Rick anser pp's ideologi ligga nära Mp och C's partiprogram har väl varit känt ganska länge, eller?


C är i grunden ett socialliberalt parti, men de har frångått sitt partiprogram och efterkonstrueringarna till ursäkter för att förklara sveket är ganska naturligt, men det lider de för när de reducerats till ett 4-5%-parti.
Det nya utspelet där det föreslås ett sammangående med PP tyder på extrem desperation, men så går det när man överger den ideologi partiet haft och bytt den mot att vara en "bonde" i den moderatledda regeringen.

Miljöpartiet har med stor framgång tagit över stora delar av centerpartiets gamla väljarbas och kan idag kallas för det nya centerpartiet, fast där c hade sin grund i bondesamhället har mp inte tappat sin grund inom miljöpolitiken.
Ärligt talat, ska man kritisera ett parti eller en partiledare får man göra det med saker som de bör kritiseras för.
Detta är att göra en struts av en hönsafjäder.Pinged at Twingly, Intressant
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Kommentarer
Postat av: Tor

Instämmer helt. Centerpartiet har frångått sin ideologi i riksdagsarbetet, men PP ligger fortfarande relativt nära denna ideologi. Låt oss bara hoppas att det vilsna centerpartiet hittar tillbaka.Hur som helst är Falkvinges uttalande knappast något att hetsa upp sig över.

2009-08-14 @ 12:08:51
Postat av: Peter Ingestad, arg gammal man

Miljöpartiet är en stor jävla bluff. De har lyckats tuta i folk att de är "folkliga" men är i själva verket värsta exponenten för den politiskt-mediala överklassens byråkratiserade åsiktsterror, såsom har visat sig.

.

Vi måste överge de politiska blocken! Vi har TVÅ genuint folkliga partier i Sverige: Piratpartiet och Sverigedemokraterna. Det är ett av dessa vi skall välja. Annars står vår demokrati på spel.

.

Nu i kristid är invandringsfrågan hetare än någonsin, vilket tystas ner. Massinvandringsproblemet handlar INTE om islam i första hand utan om 1. laglöshet, 2. HIV, tuberkulos, hepatit C och resistenta pacillusker plus enkla faktum att samhället helt enkelt inte TÅL hur mycket invandring som helst, men alla hycklande makthavare tiger om. Det har INGENTING med "fiske i främlighetens grumliga vatten" blah blah blah att göra, det är den enkla och tydliga verkligheten! Det får man inte säga, men jag gör det i alla fall.http://newsmill.se/artikel/2008/11/05/om-invandringspolitiken

2009-08-14 @ 14:24:33
URL: http://kraxpelax.blogspot.com/
Postat av: scaber nestor

Peter, nu är du över gränsen för vad jag tillåter på bloggen.Dina guilt-by-association argument där du ger skulden för allehanda sjukdomar på invandringen är inget jag vill se här i fortsättningen.Du vet att jag alltid låtit dig skriva här, så jag raderar inte denna gången, men nästa gång kommer jag att göra det.

2009-08-14 @ 14:57:00
Postat av: Sgt Pepper

Låter som utomordentligt dålig idé.

PP behöver inte Centern! De och KD kommer att gå under i nästa val. Processen kommer att göra att PP kommer att växa ännu fortare.Glöm inte att Centern röstade ja till FRA. Hur skall man kunna bortse från det?

2009-08-15 @ 00:03:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0