Sosse utan Ryggrad - Morgan Johansson.

Idag så ställer sig Morgan Johansson och låter masken falla.

Nu ska SÄPO tillåtas att ta del av alla svenskars provata kommunikation anser han, tvärt emot kongressbeslut och tvärt emot den linje man förde under valrörelsen.


Du är ett blötdjur Morgan Johansson, fullständigt ryggradslös.
Du spelar såväl extremisterna som Sverigedemokraterna helt i händerna genom ditt kappvändande.
Du är en feg ursäkt till sosse och en löpsedelspolitiker.

Tro fan att det går sämre och sämre för sossarna med representanter som du som skiter i gräsrötterna.Fler om Morgan Johanssons svek.
Henry R, Johan Ingerö, HAX, Lars-Erick, Signerat Kjellberg, Martin Moberg, Jonas Morian, AB, AB2, SvD.

Pinged at TwinglyIntressant
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Kommentarer
Postat av: Markus "LAKE" Berglund

Haha, vilket epitet som dök upp inför mitt inre när jag läste de första raderna i ditt inlägg:- "Molusken Morgan".Jobbigt att höra det ropas efter sig i riksdagskorridorna.Nej, nu ska jag inte vara sån, det vet ju alla att mobbing inte förekommer i riksdagshuset:

http://lakonism.blogspot.com/2008/09/hos-moderaterna-har-vi-hgt-till-tak.html...eller hur? :-)

2010-12-14 @ 15:08:02
URL: http://lakonism.blogspot.com/
Postat av: Petter Ericson

Det må vara synd och skam, men enligt en poll på aftonbladets hemsida så stöder 80% ökad övervakning efter "terrorbombningen".Så "skiter i gräsrötterna" är nog (tyvärr) inte helt korrekt.

2010-12-14 @ 16:34:24
Postat av: Nicklas Eriksson

Ja och Aftonbladet är ju kända för att inte låta SD manipulera sina undersökningar genom att radera cookies och rösta 100 ggr var.Även undantaget det så om man ställer frågan igen om 3 månader kommer knappt en käft att minnas att det hände och ännu färre att bry sig. Snacka om dagspolitik!

2010-12-14 @ 16:54:34
URL: http://arbetarperspektiv.blogg.se/
Postat av: M. E.

Ska man lyssna på Sven-Erik Österberg har Johansson stöd i kontentan, man är bara upprörd över att det inte hunnit "förankrats". Antagligen är de rädda för att Johanssons utspel ska göra det svårare för S att driva den linje han talat för. Komiskt nog blir därmed Johansson den som (ofrivilligt?) gör att S inte kan göra den vändning i frågan som S-ledningen uppenbart egentligen stödjer. S är så himla tråkigt och formellt, för mycket hyckleri, för mycket formalia... Återstår det några priniciper i partiet förutom att följa vad som genom tiderna blivit partiets ibland mycket osunda ritualtänkande?

2010-12-15 @ 10:20:43
Postat av: larserick

M.E.

Det var skönt att höra den interna kritiken emot Morgan. Men som du så är det en del av den som är lite skrymtande. Man är mest upprörd över att Morgan hunnit före, och tagit rubriker. Andra är dock mera uppriktiga. Men vart partiet tar vägen, det vet ingen.

Och - allvarligt talat - vem bryr sig?

2010-12-15 @ 11:44:29
URL: http://lars-ericksblogg.blogspot.com
Postat av: Pelle

Klart att övervakningen efter folk som vill döda andra måste skärpas.Vore väl ganska egendomligt annars.Sedan så är det säkerligen bättre att hålla en Sverigedemokrat i handen än en Muslimsk själmordssprängare.Eller du väljer det sista alternativet Scaber Nestor !?. :)

2010-12-15 @ 18:41:53
Postat av: scaber

Ibland visar du med eftertryck att du tillhör begåvningsreserven Pelle.Det svåraste med att försvara mänskliga rättigheter och yttrandefrihet är att jag både måste försvara min OCH din rätt att yttra oss.

Medan du gör ditt yttersta för att jag ska vara tyst och därigenom på sikt gör att även du själv tystas.Men det är ett billigt pris att betala för det öppna samhället.

2010-12-15 @ 18:54:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0