Ett tiotal bosättare vräks, vad sägs om att släppa de hundratals barnen ni håller fångna istället?

Sydsvenskan rapporterar att Israels militär äntligen har fått tummen ur och avhyst några ockupanter från ett hus på västbanken, ett beslut som togs 2007.
Nu blev det ett tusental demonstranter som försökte komma mellan, men 600 israeliska poliser gjorde visst skillnad.

Ärligt talat, vad sägs om att släppa de hundratals barn ungdomar och demokratiskt valda politiker som dväljs i Israeliska fängelser, upprätta en säkerhetszon patrullerad av FN-personal och för helvete sluta bomba palestinska skolor?

Varför är det så svårt att införa mänskliga rättigheter i Israel?

Jag antar att det är lika svårt som att få Hamas väpnade gren att sluta skicka raketer mot civila och gömma sig i tätbebyggda områden.pingat på intressant

Läs även andra bloggares åsikter om ,

Kommentarer
Postat av: Johan

De har köpt huset. Men eftersom araben som sålde det har dömts till döden av den rasistiska palestinska regimen (all försäljning till judar är belagda med dödsstraff) så har han nu fegat ur.I vänta på att domstolen tarställnng till försäljningsakten så får de vänta. men snart är de som rättmätiga ägare tillbaka i sitt hus.Den som stödjer arabisk etnisk rensning från judendomens andra heligaste stad (Hebron) är en rasist och apartheidförespråkare.Det är pinsamt och fördjävligt att unga tonåriga boättarungdomar använder våld, och de ska stoppas. men deras rätt till huset ska respekteras efter ett legalt köp.

2008-12-05 @ 21:56:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0