Mördare som läkare och rasister som domare.

Historien om Lollo som utvisades tillsammans med sin misshandlande far har väl gått få förbi, många har påpekat det obegripliga i att en flicka som bor i skyddat boende pga en våldsam pappa ska utvisas tillsammans med denne.
Nu har vi fått en förklaring, den ansvarige domaren kan med gott samvete pekas ut som rasist.
Med ett förflutet i 30-Novemberrörelsen är det minst sagt olämpligt att denne domare ska få handha mål för migrationsverket.

Jag anser att det är lika motbjudande att se en rasist som domare i utvisningsfrågor som att se en mördare i läkaruniform, en kvinnomisshandlande polis eller politiker dömda för barnsexbrott.Historien och liknande historier beskrivs även i:
Sydöstran, Främling, NWT, Expressen, KvP, BT, svt, NA.


I övrigt anser jag att personer som kommer hit och hänger sig till grov brottslighet har förverkat sin rätt till uppehållstillstånd.
Dömda mördare och rånare ska inte kunna hänvisa till familjeskäl för att undkomma utvisning, den familjen fanns där när de begick brottet och spelade tydligen ingen roll då.
Låt familjen stanna så åtminstone barnen får chansen till en uppväxt i trygghet, men brottslingen ska skickas tillbaka oavsett läget i hemlandet.Pingat på intressant

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Kommentarer
Postat av: Apse

En domare har varit aktiv i AFA.En domare har varit aktiv i flyktinggrupper.Skall han/hon få dömma i dessa mål?

2008-12-28 @ 00:13:48
Postat av: scaber nestor

Din kommentar säger ingenting om du inte kan påvisa vem denne AFA-medlem är och i vilken flyktinggrupp den andre ska ha varit i.Dessutom berättar du inte inom vilken domstol någon av dessa arbetar eller vilken sorts mål det gäller.Om du vill få en poäng mot mig gäller det att du har något att komma med, luftpastejen du skickar funkar inte.

2008-12-28 @ 10:09:15
URL: http://scabernestor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0