NCT, Nationellt Centrum för Terrorhotbedömning.

Via Facebook får jag dessa länkar av min kollega i Svart Måndag, Emina Karic, som har börjat gräva igen inför en debattartikel som vi börjat pula med.
Länkarna har hon letat rätt på efter att ha läst  "politiskt inkorrekt" och dennes blogginlägg från den 10 dec.

Jag tror jag skrivit i förbifarten om det i ett annat blogginlägg, men  det kan vara värt att blogga upp för sig självt.


Har visst lyckats missa den här.
http://svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=22620&a=1341741&lid=senasteNytt_364050&lpos=rubrik_1341741
"Säkerhetspolisen, Försvarets radioanstalt och den militära underrättelsetjänsten går ihop och bildar en permanent grupp för att mot-verka terroristhot mot Sverige.

Arbetsgruppen har fått namnet Nationellt centrum för terrorhotbedömning, NCT."
Och det är ändå sedan 2005.
http://www.sakerhetspolisen.se/terrorism/nationelltsamarbete.4.7671d7bb110e3dcb1fd80002830.html

Dessutom verkar man med förebyggande åtgärder mena signalspaning. Blä.
http://www.sakerhetspolisen.se/terrorism/forebyggandearbeteviktigast.4.7671d7bb110e3dcb1fd80002797.html

Har råkat snubbla över den här också.
http://www.fra.se/nyhet-0343.shtml
Som sagt, jag har en känsla av att våra dåligt insatt.
Pingat på intressant

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Kommentarer
Postat av: Jens O

Jo det kom upp strax efter den hearing, som ADBJ hade med Åkesson och Klamberg.

2008-12-28 @ 15:42:23
URL: http://www.odsvall.se/blog/
Postat av: Jens O

Här är tråden hos Klamberg:

http://klamberg.blogspot.com/2008/12/referat-frn-tv-seminarium-om-fra.html

Tydligen har NCT, funnits sedan ca: 2000 enligt Ze.

2008-12-28 @ 15:48:26
URL: http://www.odsvall.se/blog/
Postat av: Mike

Hur man tvångchippar sin befolkning.Börja med att införa sektskap inom politiken med agenda att utnyttja och förslava befolkningen.Du smygkidnappar därefter regeringen med dina sektbröder.Börja med att ge bort statsfinanserna till förmån till en hög post inom makteliten.Detta ger en orsak och privatiera landet och matelitens bolag kan ta över landet.Stoppa så mycket av inkomsterna i fickan som möjligt så att ekonomin kollapsar och se till att dina sektbröder får ta del av kakan , kamoflera dina mutor som bonusar och fallskärmar mm.Inför ett kontrolsystem som sammankopplar alla instanser digitalt , säg till boskapen att det effektiviserar och använd den egen icensatta terrorhotet som en orsak, med ller emot oss leken som hitler så hjärtligt välkommnade.Bygg fler fängelser med supersäkerhet och inför nya lagar som isolering på obestämd tid för upprorsmakare som vill ha förändring till något bättre.Inför smyg poliser som slår aktivisterna i hemlighet och bränner dom i sina fina ungnar.Man kan anklaga brottsligheten för folks försvinnanden så får man mer stöd för kontrolanslagen man kan fänglsla boskapen med.Integrera kontrolapparaten på så sätt att du kan ta kontrol över individens alla samhällssociala och ekonomiska tillvägagångsätt ifall att han skulle råka hota kromokratin med sanningens ord om hurpass kriminella dom styrande igentligen är.Varsla den stora delar fattiga och arbetare , indoktrinerade , oliktänkande ,kritiker och säkra sina egna blodlinjer och sina sektmakraters positioner.Vänta nu några år tills att dom varslade individerna börjar dyka upp som brottslingar ,bugga alla och övervaka alla så tar vi dem direkt så fort vi ser någon som försöker överleva utanför våra ramar.Fångarna chippar vi sedan vi får allt stöd vi behöver boskapen kommer ge oss allt stöd tänkas kan ,, annars skrämmer vi dem lite extra bara med hot om brottslighet och dess höjda moral ribbor osv osv och går inte det skapar vi bara lite konflikter.Exponera Nwo.

Exponera Bilderbergergruppen.

Exponera Rotschild.

Exponera Rockafeller.

Exponera Club Of Rome

Exponera Baveraian Illuminati

Exponera dom vilsna med stängda hjärtan som går lucifers ärenden och styr genom lögner.

2008-12-29 @ 07:59:10
Postat av: Sjöholm

Scaber, den där länken som du råkade snubbla över betyder vad jag kan förstå att FRA kommer att få full kontroll över alla allmänna register i sverige vid en eventuell framtida ändamålsglidning.

(ex. patientjournaler, utredningar från migration, social och skatteverk. samt dom elektroniska legimitationer som myndigheterna vill att vi skall använda vid t.ex självdeklarationen. etc.)Att bygga in något dylikt i ett lands "styr system" får man nog betrakta som något ogenomtänkt.

Speciellt som man har skäl att misstänka att FRA har dubbla lojaliteter med utländska "företeelser" redan idag.

(enl. 04.pdf" rel="nofollow">http://periodista.se/FRA0304.pdf )"

Det betyder att det blir FRA:s ansvar att se till att statliga myndigheter, landsting och kommuner har nödvändig utrustning och utbildning för att kunna kommunicera säkert (krypterat) i sin verksamhet.FRA får i uppgift att tilldela hård- och mjukvarukrypto, svara för utbildning och stöd, fördela kryptonycklar och certifikat samt reparera utrustning.

"

2008-12-30 @ 16:09:10
URL: http://jansjoholm.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0