Debatten i gammelmedia nästan borta.

Man skulle kunna tro, att efter en enig journalistkår sade NEJ till detta lagförslag, att tidningarna skulle vara hetare på gröten idag.

Istället så har AB som enda blaska detta på förstasidan, då med en bild på federley och inom citationstecken "han är en hycklare".
Metro ägnar några få rader och nån stackars insändare får komma till tals, ynkligt för att vara en nytänkande tidning.

Tittar man inne i AB så får detta 20cm text på kultursidan och en 3/4 sida inne i tidningen, bakom "sommaren godaste lådviner".

Visst, för en vanlig nyhet är detta stort, men detta är en stor nyhet i klass med IB-affären och Stig Bergling och borde ha fått mycket större utrymme.
I bloggvärlden och på nätet har detta varit den största nyheten i månader, i gammelmedia fick vi 3 dagar.
Detta visar vilken betongkoloss och hur politiskt styrda gammelmedia är.

Det är dags att sluta debattera på Aftonbladets, Expressens och annan gammelmedias sajter.

De överger oss nu när de behövs som mest, då överger vi dem.


Kommentarer
Postat av: Xenonexia

Det här börjar ta fart nu!Kom! Kom! Låt oss starta en smärre revolution. >=)

Det händer saker och community- och bloggvärlden har börjat vakna och svara. Var med och påverka utvecklingen. Var med och fäll lagen eller, om inget annat fungerar, regeringen. Detta ska INTE gå obemärkt.Men vi behöver dig. Vi behöver ditt engagemang. Vi behöver Word By Mouth!

Oavsett om du är vänster, blå eller lagom grön eller liberal. Vart du än står... Har du känt att FRA är ett hot mot dig och dina rättigheter och din integritet, så kom med oss. Det händer just nu...

Kom med oss och förändra världen.Detta är inte en engångsgrej. Det är uppstarten på ett nätverk och en rörelse som inte kommer vila. Inte någonsin. Vi ska vinna över signalspaningslagen och över riksdag och regering. Vi ska visa våra folkvalda att de är valda på vårt mandat, för att representera våra åsikter, för att hjälpa och skydda oss.

Vi ska inte vara rädda för staten. Staten ska vara rädd för oss.

Det är dags att ställa saker tillrätta i Sverige.Välkomna till Svart Måndag!xenonexia/amanda brihed

skapare av nätverket svart måndag

Se till att komma till Riksdagen på måndag mellan 8-17 för att visa ert missnöje med den nya lagen.Det här är inte över än. Det är inte över förrän lagen rivs upp eller regeringen faller på grund av den.Väl mött på Riksplan på måndag. Kom i svart.Svart måndag för friheten!http://www.facebook.com/group.php?gid=22431314459

2008-06-19 @ 12:58:49
URL: http://xenonexia.blogspot.com/
Postat av: Hailan

Ett förslag på något man kan göra. Varför inte lägga till en Email-disclaimer is stil med detta:"Email Disclaimer:

Beware that I'm a Swedish citizen.

All internet- and tele-communications by Swedish citizens are monitored by the Government.

Therefore do not say or write things to me that is sensitive information, or that can be used against you by whomever get access to this information."Om tillräckligt många Svenskar hade en sådan disclaimer som avslutning på sina mail så skulle det om inte annat ge en menlig påverkan på Sveriges image i omvärlden.

2008-06-19 @ 13:35:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0