För helvete PB!!!

http://www.expressen.se/nyheter/1.1208225/nu-agerar-pirate-bay-mot-fra-lagen

Pirate Bays pressansvarige, Peter Sunde, vill bannlysa Sverige från det internationella nätverket.

– Vi kommer att kontakta alla stora internetleverantörer i världen och uppmana dem att blockera all trafik till Sverige. Om det lyckas så blir det som i Kina, att bara vissa sidor går att se, säger Peter Sunde.

Han fortsätter:
– Deras egna kunder kommer att bli avlyssnade, och för att behålla deras intergritet så borde de inte skicka trafik till Sverige.


Det pirate bay gör är ju att spela regeringen i händerna.
Det är ju exakt det som regeringen och socialdemokraterna försöker införa.

Kampen att bevara det fria ordet får inte ske genom att försöka införa begränsningar.

FAN OCKSÅ.

Kommentarer
Postat av: Mikael, Mirhepo

Jag är himla tacksam att du oppponerar dig, och orkar bry dig. För det handlar ju som sagt om alla våra kids nu, vilket många har svårt att ta till sig pga deras indoktrinering och sin psykopatiska egenskaper och beteende.Idag så skulle många inte förstå, även om dom vart frihetsberövade och skickade till G-bay. Dom skulle uppleva det som ett skämt, och hela tiden vänta på att få höra "Supprise" som aldrig kommer.

2008-06-24 @ 01:27:58
URL: http://mikael660.bloggspace.se/home/
Postat av: emma

Jag blir lite osäker -- jag har nog tolkat det där utspelet som ett sätt att skapa internationell opinion och kanske framför allt medvetande. (PRQ har dessutom dragit igång vpn-service för svenska medborgare så kanske lite därför jag upplevt det som agitering snarare än något annat.) Har inte tänkt på att det kan tolkas som "skotta jord över oss", eller hur man nu ska uttrycka det. Får nog lov att fundera på det lite mer.

2008-06-24 @ 06:50:49
URL: http://opassande.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0