Svart Måndag - Hemsidan uppe.

http://www.svartmandag.se/portal.php


Svart Måndag är inte bara ett event. Inte bara en demonstration på måndag den 23 juni 2008. Namnet markerar sorg över vad som skett med vår demokrati.

Det markerar också startskottet för ett nytt nätverk, en ny partipolitiskt obunden organisation som kommer att arbeta för att riva upp den nya lagen innan den hunnit träda i kraft.

Vi arbetar för att åstadkomma fler events på flera håll i landet under en lång tid framöver. Vårt mål är att fälla lagen eller fälla regeringen. Whichever comes first.

Vi värnar medborgarnas rätt till frihet, integritet, demokrati, brevhemlighet och meddelarskydd.

Stå med oss på barrikaderna till dess vår frihet är återvunnen. Det spelar ingen roll vilken politisk inriktning du har. Det spelar ingen roll vem du är eller var du kommer ifrån. Det som spelar roll är att du tror på frihet, demokrati och mänskliga rättigheter.

Svart Måndag vill visa våra svenska folkvalda politiker att vi inte accepterar, glömmer eller förlåter genomröstningen av FRA's spaningslag som röstades igenom 18 juni 2008 och träder i kraft 1 januari 2009.

Vi kan inte, bör inte, får inte acceptera detta. Vi kan inte tillåta att den svenska demokratin får falla utan att vi säger emot.

Spaningslagen är ett hot mot våra grundläggande rättigheter. Den är också ett hån mot allt det svenska samhället står för. Den är ett hån mot var och en av Sveriges medborgare.

Utan dessa grundvalar finns ingen demokrati. Utan dessa grundvalar är det land vi arbetat hårt för att skapa förlorat. Detta kan inte gå oemotsagt. Tack alla ni som följde med till Riksdagshuset den 23 juni. Det var där den nya kampen började!

Sprid ordet. Sprid tanken. Sprid hoppet. Det är dags för folkviljan att slå tillbaka och för oss alla att ta våra demokratiska rättigheter tillbaka.

Välkommen!

Amanda Brihed & co.
Nätverket Svart MåndagRegga er och fortsätt protesten utanför facebook.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0