Idag säljs Sveriges självständighet ut - och vi får inte ens bra betalt.

Idag, om inte ett mindre mirakel sker, säljs Svensk självständighet och Sverige som nationalstat ut till superbyråkratin EU och vi får inte ens bra betalt.
Vi kommer fortfarande att vara en av EU's största nettobetalare (om inte den största), våra ledamöter, även om de ryckt upp sig så här inför valtider, tillhör fortfarande bland de mest fogliga av alla.
Populärast att förhandla med enligt en årsgammal rapport, kan dock bero på att Sverige lägger sig platt för det mesta...Trots ett massivt folkligt motstånd mot en centralisering av makt till EU's hemligstämplade korridorer kommer Sveriges Riksdag idag att besluta att ratificera ett fördrag som i två omgångar röstats ner av olika länder.
Frankrike och Holland när Lissabonfördraget kallades EU's nya grundlag och sedan vid lite putsning och namnbyte så förbjöds nya folkomröstningar i dessa länder.
Men vi fick en kort stunds lycka när Irland röstade ner fördraget.
Tyvärr verkar det som EU's byråkrati sakta men säkert kommer att mala ner det Irländska motståndet genom upprepade folkomröstningar tillsIrland röstar "rätt" eller i slutändan genom ren utpressning.


Japp, jag sade utpressning.

Det som antagligen kommer att ske om Irländarna har modet att rösta ner fördraget igen är att alla andra länder som förnekat sin befolkning det demokratiska verktyget folkomröstning och ratificerat fördraget mot EU's egna regelverk kommer att bilda en union utan Irland, där denna gröna ö kommer att utsättas för strafftullar, uteblivna intäkter och om de fortfarande klarar av att stå emot då, en handelsblockad.
Men jag tror de stolta Irländarna dukat under innan detta sker.


Men vad kommer att ske här i Sverige rent konkret när Riksdagen fattar det grundlagsvidriga beslutet att ratificera ett nedröstat fördrag?

Jo, inom några år kommer vi att förvägras en euro-omröstning och euron kommer att införas.
FRA-lagstiftningen kommer att bli EU-standard tillsammans med Storbritanniens och Spaniens anti-terrorrlagstiftning vilket effektivt kommer att kringå de "integritetsskydd" som riksdagen kanske kommer att genomdriva någon gång nästa år, vilket i praktiken innebär att alla kommer att övervakas i realtid och om du skulle kryptera dina filer på datorn eller mailtrafik kommer du att straffas med fängelse om du vägrar uppge din kodnyckel så som sker i England idag.


Detta är ett dystert framtidsscenario kanske du tänker om du orkat läsa ända hit.


Japp, men tänk då på att det var just detta scenario som sker idag, med ett centraliserat EU där den svenska arbetsrätten och strejkrätten inskränks eller tas bort helt, är exakt det scenario som EU-förespråkarna sade aldrig skulle ske och vi som varnade för det blev beskrivna som tokar och idioter.
Men se vilka som hade rätt.Jag hoppas att jag har fel i min dystra framtidsprognos.
Men för det krävs det att fler som engagerar sig.
Det krävs att DU engagerar dig.

Det räcker inte med att skicka ett mail din riksdagsledamot, de skiter fullständigt i det.
Det räcker inte att rösta på rätt riksdagsparti, för i EU så beter sig inte svenska partier som i Sverige.
I EU är det två största blocken det socialdemokratiska och det konservativa och dessa två samarbetar om i stort sett allt.

Det krävs att du mailar så ofta att de till slut känner igen ditt namn, det krävs att du ringer upp dom och berättar vad du vill.
Om du har styrkan och modet nog så krävs det av dig att du ger dig in i detta råttbo och försöker bli den personen som folk röstar på.

Läser du det här och tror inte att du klarar det, för vad är väl en person mot alla dom
Byter vi ut de korrumperade politikerna som finns där idag mot rätt personer, då är det vi som är "alla dom".
Det är det som behövs.

Vi måste byta ut dom mot oss.

Och tiden är knapp, löser vi inte detta så snabbt som möjligt kommer det att ta generationer att ta sig ur det och frågan är då hur mycket vi förlorat under tiden.
I EU har de inte ett förbud mot att använda militär mot medborgarna.Media skriver:
SR, GP, DN, SvD, GP2, HN, DB, DT, Newsdesk, DB2, SvD2, Junilistan, AB.

Bloggsfären skriver:
Antiism, Lejonbalk, Alliansupproret, Hampus Algotsson, Ryggraden, Ölands fria horisont, Ett hjärta rött, Kanal 0, Svensson, Jinge, Den osynliga patienten, Kaj Raving, Magnus Andersson, Annarkia.

Jag kan inte med mig att rekommendera ett deltagande, men jag känner mig tvungen att informera er om att Sverigedemokraterna anordnar demonstration mot Lissabonfördraget, här länkat via Dragans blogg.

Tyvärr används det faktum att SD demonstrerar mot Lissabonfördraget som ett argument att rösta JA av författarna på S-info, vidrigt rent ut sagt att dra så billiga poänger och det kommer endast att mynna ut i ännu större väljarsympatier för detta främlingsskräckslagna parti.pingat på intressant

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Kommentarer
Postat av: Lars-Erick

Nja... jag delar - för en gångs skull - inte din uppfattning. Kul, va?

Jo, jag är kritisk till mycket inom EU, och inte minst mot byråkratin. Men jag är inte negativ till EU i sig. I grunden är det en rätt och riktig tanke med ett samarbete över gränserna och med fredssträvan som grundidé.

Men, som sagt, byråkratin har fått växa sig för stark. Regeringarna har gjort detta möjligt, då de inte velat släppa fram folket genom att göra EU-parlamentet mäktigare. Och givetvis är det fel med de detaljregleringar som (de välbetalda)byråkraterna älskar att syssla med och låta kommissionen att besluta om.

Och betr personlig integritet är inte EU bättre än t ex Sverige, det är ett krig vi måste föra på olika plan. Både i Sverige och i EU. Så visst blir det än viktigare att rösta i EU-valet nästa år.

Och det är nu som listorna fastställs av partierna.

DET är nog viktigare än att protestera mot Lissabonfördraget.

Men nej, att SD går emot Lissabon är inget skäl att vara för. Men nog förstår jag att du känner det läskigt att hamna på samma linje som detta främlingsskräckslagna (bra uttryck) parti.

2008-11-20 @ 09:00:00
URL: http://lars-ericksblogg.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0