"Ta seden dit man kommer" ska inte gälla svenskar?

Jag vill börja med att säga att jag anser att svenskar som befinner sig utomlands alltid är ambassadörer för sitt land, vilket har renderat i "jeffla smålänningarna" på kanarieöarna, fyllesvin på medelhavsöarna och att vi anses vara allmänt trista byråkrater överallt annars, det var länge sedan den svenska synden var det första folk tänkte på när man sade att man var svensk.Här i Sverige är vi otroligt duktiga, med stor draghjälp av Folkpartiet, Moderaterna och Sverigedemokraterna, att berätta jämt och ständigt att folk ska ta seden dit man kommer och hänvisar till svenska värderingar.
Jag personligen trodde att
Svenska Värderingar var att likställa med Mänskliga Rättigheter.
(Men det senaste halvåret med FRA-lagstiftning, Datalagringsdirektiv, Lissabonfördraget och nu privatpolislagen får mig att inse att Maktelitens värderingar skiljer sig ganska markant från oss som lever bland vanligt folk.)


Därför blir man förvånad över inkonsekvensen med en sexköpslag som ska följa med svensken överallt i världen.
Nu tar jag inte ställning till "den lyckliga horan" eller "tjackhoran", fastän jag med mitt förflutna har sett fler tjackhoror än lyckliga, dock kan det förklaras med att få lyckliga horor befinner sig på gatan och letar efter halvfulla påsar med popcorn (begär tar konstiga uttryck ibland)...

Men konsekvensen av omdefinitionen av sexköpslagen måste bli den att andra länders medborgare får ta med sina lagar hit, eller hur?

Så grattis Sverige, Saudiarabiska kvinnor ska inte få köra bil i Sverige, Kinesiska FalunGong-utövare riskerar livstidsstraff och barnaga för amerikanska barn blir tillåtet.

Gammelmedia:

SvD, SydSv ,AB, it


Bloggsfären

Jinge, HAX, Sidvind, Blogge, Kyrkoordnaren, ElRubio.
pingat på intressant


Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Kommentarer
Postat av: bjorn

NatoBättre å flytta fram positionerna Sverige, TaiwanPrästpensionerna= falska packet rycka (dop förbud i svensk grundlag, informationsfrihetslagen= vad dom gjort för att sätta ner den mentala beredskapen= dom ska inte ha någon pension)

Deras terrorism mot befolkningen (lag i riksdagen)Outsourcing (Hd dom i Sverige)

Devil inc (datachips i huvudet för att outsourca till alla länder)http://www.arbetsmiljobrott.blogspot.com/www.fark.comFrihetsideologi är mycket bättre

2008-11-26 @ 11:08:03
URL: http://www.dagobertsbloggen.blogspot.com/
Postat av: Maria

Grattis till en trevlig blogg! Kan inte det där med vilken lag man lyder under ha att göra med var man är permanentboende? Leve laglösheten!

2008-11-26 @ 14:12:01
URL: http://segatanten.blogspot.com
Postat av: scaber nestor

@MariaTack för berömmet :)Det är bara ett fåtal lagar som har med permanentboende att göra och jag tror samtliga har med skatter att göra.

2008-11-26 @ 16:44:41
URL: http://scabernestor.blogg.se/
Postat av: Storm

Undrar vad som händer om de slopar kravet på dubbel straffbarhet och en svensk köper sex på en ranch i Nevada, där det är lagligt?Undrar vad som händer om ett litet barn könsstympas i Sverige och det är lagligt i hemlandet och könstypningen utförs av personer som inte är svenska medborgare?

2008-11-26 @ 17:24:54
URL: http://vattenglaset.blogspot.com/
Postat av: Apse

"Polisen i Borås fick ett larm 17:44 från Cancun i Mexico. Polisman Rask åkte hem och packade och beställde biljett. 2 dgar senare var han framme men då hade det visat sig att den misstänkte svensken faktiskt var gift med den mexikanska damen i fråga och det hela hade anmälts av mannens förra fru som ville hämnas. Konstapel Rask åkte hem..."

2008-11-26 @ 19:05:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0