Maria Ferm (gu) slår upp ett nytt kapitel i svensk politik?

Maria Ferm skriver på arvidfalk.se om  att slopa toleranspolitiken, att sluta se allt som inte är vita heterosexuella medelålders män som normen för samhället och att acceptera att alla är olika.

Det kanske inte är en nyhet på så vis, tanken har tänkts förut och förmedlats, men inte med den självklarhet som Grön Ungdoms språkrör nu skriver.


Avslutningen kommer att bli klassisk.


Alltför länge har politiken i Sverige utgått från den världsbild som existerar hos medelålders, vita heterosexuella män. Det är dags att omvärdera den synen och ta på oss nya glasögon. Människor behöver mer frihet och fler möjligheter, inte färre. Och politiken måste utgå från allas rätt att delta och påverka, inte några få makthavares rätt att bestämma.


Rick Falkvinge, Jens O., ElRubio m fl bloggar om detta.
pingat på intressant.
Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Kommentarer
Postat av: björn

ett bra ex på en del är rasisten dag selander, mission xp/missionary experience även kallad = slingrande rasism (islamofobi). Bla i analogi kallat kineser grisens folk. Och för 2 år sen homosex “die scum and push him off” i trosfråga (homosex rätt att gifta sig i kyrkosamfund i usa). Irans religion för satans ideologi/religion.

Har polisanmält rasisten. Det ska inte vara tillåtet. JK och ej utgivningsbevis och ej tryckfrihetsbrott.

Polisen gör inte sitt jobb som 13% uppklaringsprocent av våldtäkter visar. Jfr mentalitet med hedersvåld och skuld som denne falske skitstövel presterar - och skulden givetvis i religiös dräkt (tjänstefel som fd präst mm).

En sån ska ju samhället åtala - falskt också bara “white collar crime”.

Lagtexten och grov kränkning av tex religiös och etnisk tillhörighet och sex inte minst. Censurerar flitigt.

Även off religionsförbud för dyl bloggar som i religiös dräkt sas säger att godheten kräver detta och detta…

2008-10-18 @ 18:03:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0