Antar att de var upptagna med att "signalspana"....

Att pappan till flygplansbombaren varnat via ambassaden verkade inte spela någon roll.

Men jag antar att de var upptagna med att "signalspana" och då kan ju saker som varningar från en närstående inte vara så högt prioriterat.

Jag menar, de vet ju av erfarenhet från Sverige att allt ordnar sig bara man får massavl..... f'låt "signalspana".Pinged at TwinglyIntressant
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Kommentarer
Postat av: Thomas Tvivlaren

Ännu ett exempel på hur brottsprevention måste ske selektivt för att den skall fungera. Massavlysningen gör att allt och alla registreras vilket gör datamängden till ett stort och ofta oanvändbart brus... Dock jättebra att sålla i <i>efteråt</i> för att få en högre uppklarningsfrekvens men så mycket förebyggande handlar det ju inte om.

2009-12-27 @ 19:15:34
URL: http://www.thomastvivlaren.se
Postat av: smen

Jag tror pappan helt enkelt inte förstod hur man talar till säkerhetsfolk. Man måste vara kryptisk. Det räcker inte att säga: Min son vill bli flygplansbombare. Man får ta i och säga: PannbiffEn har lämnat maTlådaN, och den vAr MumSig.Se där. All information man kan önska sig utgår från versalerna: PETN, AMS. Kanske lite svårt att uppfatta över telefon, men det är ju sånt vi har FRA till :)

2009-12-28 @ 12:32:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0