Batong-Pehrson startar utredning utan att konsultera resten i Justitieutskottet?

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/sapo-kan-fa-spana-utan-fra_3926383.svd

Det Batong-Pehrson gör är farligt och direkt demokratifientligt, köra igång utredningar om att ge SÄPO tillstånd att "signalspana" i direkt strid med överenskommelserna som togs med fra-kritikerna.

Men det har inte hindrat regeringen Reinfeldt innan, så varför bry sig nu...

Frågan är väl snarare om detta inte var tanken från början, blåsa Camilla, Birgitta och resten av gruppen kritiker med en överenskommelse som aldrig var tänkt att hållas.Pinged at TwinglyIntressant

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Kommentarer
Postat av: Kurt

FRA var ju bara till för att regeringen själva skulle få tag i smaskig information. FRA var ju aldrig avsett för Polisen eller SÄPO.

2009-12-12 @ 03:01:14
Postat av: scaber nestor

Egentligen borde man sett det för länge sen, men jag är överraskad över att de blåser en veteran och ministerämne som Birgitta Ohlsson.2009-12-12 @ 04:02:05
Postat av: Lars-Erick F

Ja, ser man det lite snäv partisynpunkt är ju Johan Batong-P en av de största katastroferna som drabbat fp under senare år. Liksom Christina Husmark-P är en moderatkatastrof.Det gör väl inte så mycket, om man bara ser det så. Men det värsta är ju att dessa katastrofer inte bara drabbar partierna, eller ens regeringen, utan hela svenska folket.

2009-12-12 @ 10:08:26
URL: http://lars-ericksblogg.blogspot.com/
Postat av: Daniel

Det är egentligen lite konstigt att första meningen från Allianzen inte innehöll att sossarna tvingar dom till detta.

2009-12-12 @ 22:27:04
Postat av: Galileo Galilei

Faran med sådana här knasbollar som Batong-Pehrson och Husmark-P är att många besvikna och desillusionerade medborgare kommer att välja att proteströsta på ett visst HAT-parti.För ett HAT-parti är FRA rena rama drömmen i snaskighet.Hoppas de "goda" krafterna inom/utom de som är inblandade i detta har tänkt på denna scenario och har en eller flera "självdestruktions"-knappar där det behövs. I annat fall är det på tiden att det görs.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0