Inget hot utifrån, inifrån är en helt annan sak.

Ser hos Maria Ferm att det berömda "yttre hotet" fortfarande är lågt.

Inget nytt alltså, orsaken till FRA-lagen är fortfarande att en liten klick tjänstepersoner ville leka med de stora spionerna.
Och de lyckades övertyga rätt personer i riksdagen att hotet utifrån är så stort att de behöver närmast obegränsad tillgång till all vår privata kommunikation.Det inre hotet är däremot högst verkligt.
Pinged at TwinglyIntressant
Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Kommentarer
Postat av: Lena

Det här är troligtvis samma grupp nazister från Västerås som skrev dokumentet "Revolution i välfärdsstaten" där de berättar hur de skall gå till attack mot samhället. I slutfasen skall de rekrytera självmordsbombare skriver de i dokumentet.Gruppen är dömda för att ha slagit sönder skolor och busskurer i Västerås för ett antal miljoner kronor.Senast de var i hetluften var när deras ledare satt på fängelset och ringde upp polisstationer och frågade ut dem om bemanning och arbetsschema.Detta är en extremt våldsam grupp och definitivt ett hot mot samhället. Men media och SÄPO jagar hellre vanliga svenskar som står upp mot rasismen. Dags att någon ryter till angående arbetsprioriteringen!

2009-12-24 @ 16:07:09
Postat av: Billy G

Ärligt talat så tvivlar jag på säpos uppgifter att det var/är ett skarpt läge, nazisterna skulle inte tjäna ett skvatt på o hoppa på våran regering..

2009-12-24 @ 23:12:17
Postat av: manen

ännu ett tecken på att nazisterna håller på att splittras(igen), ett annat är ju att det var förhållandevis få extremhöger som bevistade salem-demon; Jimmie Åkesson är(tyvärr) ett lika stort hot skulle jag väl säga.

2009-12-25 @ 00:39:33
URL: http://8thsymphony.com
Postat av: luckeboi

Följa varandra på bloglovin :)

2009-12-25 @ 01:39:33
URL: http://lifeoflucke.blogg.se/
Postat av: luckeboi

Hoppas du har haft en bra jul :D

2009-12-25 @ 02:00:03
URL: http://lifeoflucke.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0