Sanningen kryper alltid fram till slut, nu erkänner (nästan) Tony Blair.

Nu börjar sanningen runt Irak-invasionen krypa fram.

I en intervju menar Tony Blair att han hade låtit invadera Irak även om han trott att de inte haft "massförstörelsevapen".
Jag kallar detta för en efterkonstruktion, om han blev förd bakom ljuset av GWB's krigshökar så skulle han få respekt om han erkände det.
Istället säger han att han egentligen sket i anledningen, bara han fick bomba Irak.


Jag tror vi alla kan hålla med om att Saddam var ett riktigt as som förtjänade det han fick.

Problemet är att en halv miljon eller fler irakier har fått sätta livet till för att två personer och deras kabinett beslöt att göra allt, inklusive att ljuga öppet, för att kunna använda Irak som testarena för nya vapen.

Vad hade vi kallat GWB och TB om det varit president respektive premiärminister i Zimbabwe?

Kanske för vad de egentligen är?Pinged at TwinglyIntressant
Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Kommentarer
Postat av: Pelle

Men om nu två svin gav sig på varandra mer eller mindre , var ligger då problemet när dessa bägge påstår sig värna om allas rättigheter vilket både Saddam och Blair gjort !?.Ska man bli riktigt allvarlig så kan man ju också fundera över vem av dessa två som är mest logisk när Saddam ju knappast ljög alla gånger om de han offrat för sin egen tro på rätt och fel men där Blair och polaren Bush ljög medvetet för att kunna fortsätta offra många människors liv , häpp !?.Demokrati kan vara knepigt , eller hur !?.

2009-12-13 @ 15:58:47
Postat av: Mike

Man bör hänga dessa jävlar.Tänka sig att dom har mage och ljuga för skattebetalarna som betalar deras löner och som dom ansvarar inför.Politiker passar bäst som döda.Jävla hycklarpack

2009-12-13 @ 19:48:03
Postat av: C B Nilsson

Jag har alltid sagt att herrarna Bush och Blair och deras närmaste ska tvingas att ta konsekvenserna för sina rent kriminella handlingar.

Det vore väl rimligt att de ges tillfällighet att direkt inför det Irakiska folket förklara den omtanke om folket som låg bakom beslutat att invadera och bomba landet sönder och samman. Ge dom plats på stora torget i Bagdad en söndags eftermiddag och låt dom prata fritt ur hjärtat till massorna så får vi se hur väl deras krystade budskap går fram. Jag har en känsla av att de bör välja Blair som talare. Han pratar ju fortare av de två och får ändå ihop meningarna. Det kommer nämligen att behövas om de ska hinna få något sagt innan de far i luften på väg till den Gud i himlen som stöttade herrarna i beslutet.

2009-12-14 @ 08:39:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0