Jonas Nordgrens enmansmanifestation mot FRA-lagen, 8 januari.8 januari:

Kall morgon och eftermiddagen blev så blåsig att jag fick ge upp marsallen.
Där emellan var det desto bättre.
Min käre bror bjöd på falafel i bröd (jag råkar vara vegetarian, man ska ju vara besvärlig).
Jag fick också fler trevliga besök ifrån piratpartiet och måste passa på att tacka för de generösa erbjudande om stöd som jag fått.
Skyltfrågan har diskuterats jag har nu bestämt mig för att en liten skylt med texten "1984" vore bra.

Dagens höjdpunkt var naturligtvis besöket ifrån moderata ledamoten Karl Sigfrid.
Då min personkunskap är undermålig kopplade jag inte samman namn och gärning, så jag känner nu att jag missade chansen till en intressant samtal.
Passar på att uttrycka min respekt här, då jag förstår att Karl Sigfrid fick utstå mer än de flesta under 2008.Erik Hultin berättar om Centeruppropets återuppståndelse, vi i Nätverket Svart Måndag hälsar er varmt välkomna tillbaka, era röster behövs i debatten.

Micke Nilsson (stoppaFRAlagen) sågar Centerpartiets öppenhetsmanifest.

Här vill jag lägga till att det är Centerpartiets medlemmar som på sin årstämma har ansvaret att ställa ansvariga riksdagsledamöter och partistyrelse till svars för att ha så markant brutit mot ett stämmobeslut och avsätta stora delar av partitoppen mot personer som faktiskt bryr sig om sina medlemmar.Fler som bloggar, skriver och berättar.
Alla smutsiga detaljer, Satmaran, Annarkia, Christian Engström igen, Opassande, SickSack, Margreth Osju, Svensk Myndighetskontroll, SMK2, Anders Widén, Calandrella, MinaModerataKarameller, DN, SydSv, Bloggen Bent, Opassande,pingat på intressant och Twingly.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , ,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0