Utan tvivel, de dummaste människorna finns i riksdagen.

inlägg borttaget, kontraproduktivt och onödigt att ge motståndarsidan gratis argument.


Kommentarer
Postat av: Kalle Pirat

Det var nog ett försök att slå bort den diskussion som riksdagssvar.se vill ha. Han vill nog inte ta diskussionen för att det så väldigt uppenbart avslöjar hur dålig lagen han var med att rösta igenom är.Det är väl en form av härskarteknik - att ignorera.Det gör mig också rätt arg. Det är en kontroversiell och ganska odemokratisk lag han har har varit med om att införskaffa. I vilket fall:De borde verkligen försöka förklara sig, SPECIELLT när det gäller så kontroversiella frågor. Absolut bör de inte ignorera oss!Däremot så tycker jag att han ska ha rätt att uttrycka sig, även om det är helt fuckin dumt i huvudet. Jag dör för hans rätt att uttrycka sig, var det en gång en tidig demokrat som sade. Den åsikten ställer jag mig bakom. (Alltså inga onda sprutor ;)

2009-01-10 @ 03:10:42
URL: http://xorbot.blogspot.com
Postat av: larserick

Nja, sprutor var att ta i. Men nog undrar man över hur vår demokrati kan fungera så illa att sådana personer som denne Bertil Kjellberg kan röstas in i riksdagen.Det är ett grundfel, som vi måste grubbla över hur det ska lösas.

Att ha chansen , om man bor i hans valkrets, att rösta bort honomi sept 2010 räcker ju inte.

2009-01-10 @ 03:35:06
URL: http://lars-ericksblogg.blogspot.com/
Postat av: scaber nestor

Sådana här uttalanden känns väldigt bra att ha inför valet 2010 att kunna lägga ut till allmän beskådan iaf.

2009-01-10 @ 05:58:12
URL: http://scabernestor.blogg.se/?tmp=10014337
Postat av: Kalle

Ja :) Spara gärna länken så att det inte glöms blort. Det kanske man bör börja med redan nu, att bygga en länksamling med RIKTIGT idiotiska uttalanden från dem."Hej. Vi skiter i dig. Här är min kassa undanflykt som en 5åring ser igenom." - Perfekt.

2009-01-10 @ 09:52:48
URL: http://xorbot.blogspot.com
Postat av: AH

Tyckte hans uppföljning efter det var roligare."Det är ju inte så att det bara är en ankät i månaden som kommer, utan kanske en om dagen."(fritt parafraserat)Om man nu är så jävla lat att man inte orkar svara på en ankät om dagen, särskilt när det gäller en av dom absolut viktigaste frågorna under året, well... varför betalar jag din lön egentligen?2009-01-10 @ 12:45:48
Postat av: farmorgun

Förstår att du är rasande, men ditt språkbruk avslöjar att du inte inser att åsiktsfriheten även gäller Bertil Kjellberg. Ska han ha en chans att inse att hans resonemang inte håller måste du argumentera i sak. Stämmer det att han aldrig svarat på någon enkät? Inte ens från Företagarna eller Skattebetalarna? Han har tidigare suttit i Näringsutskottet. Nu har han ännu tyngre uppdrag och är dessutom Kvittningsman d v s godkänner skälen för frånvaro i riksdagen ;-). Han har bara för att ta ett exempel en intressant motion om att sekretessbelägga uppgifter om vilka som besöker riksdagsmännen. Ditt ordbruk är kontraproduktivt då dylika påhopp kan användas av honom och andra för att "bevisa" vilka vettvillingar som är emot FRA.

2009-01-10 @ 13:48:45
URL: http://farmorgun.blogspot.com
Postat av: scaber nestor

Jag är rasande för att personen ifråga har fått detta förklarat för sig så många gånger före och efter omröstningen via mail.Jag är förbannad för att personer med 50.000kr i månaden (exkl förmåner) röstar igenom lagförslag utan att ens sätta sig in i frågorna.Men det som driver mig över gränsn är personer som aktivt väljer, som Kjellberg, att fortsätta ignorera det faktum att FRA-lagstiftningen fortfarande är en fråga som berör.En sådan person ska inte ha ansvar, knappt över sig själv, än mindre som förtroendevald.

2009-01-10 @ 17:49:05
URL: http://scabernestor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0