Jag lämnar helgon.net och många med mig anser sajten död idag.

Jag har varit medlem i helgon.net sedan november -02 och större delen av tiden har jag varit VD och Op för forum på sajten.
Största delen av tiden på jobb&karriär-forumet.

Nu har dock den senaste tidens utveckling gjort att jag helt och hållet överger sajten, för det signaturen "Svartrock" har gjort är fullständigt oacceptabelt och jag kommer att gå så långt i min kritik att jag rekommenderar att hålla er ifrån samtliga hans projekt.

Jag avslutar med brevet som den tidigare crew har skickat ut så att även ni kan se vari jag baserar mitt beslut och vad jag grundar min kritik på.

Proj0's rapportering rekommenderas för mer information.(Medelandet är kopierat från helgons forum innan det stängdes ner, så sprid vidare i era dagböcker och till alla som är intresserde av helgon)

Följande är ett meddelande från f.d. Crew:

Vi i före detta Crew har idag närvarat på den utannonserade auktionen.
Svartrock representerades av en jurist, två andra intressenter närvarade. En helgonanvändare dök även upp för att hålla oss sällskap.

Innan själva auktionen drogs igång klargjorde vi händelseförloppet för det senaste dygnet och det faktum att Svartrock gått bakom ryggen på den Likvidator som står som förvaltare för företaget Alla Helgons Handelsbolag. Auktionen påbörjades och Svartrocks juridiska ombud bjöd 30000 vilket var den startsumma likvidatorn fastslagit. En av de andra intressenterna lade ett bud på 40000 men när vi lade ned vår budgivning bad han om att få avbryta auktionen för att tala med oss och den andra intressenten.

Under detta samtal lade vi fram vad vi vet. Att Helgon är utan ledning, utan moderering och sannolikt även utan framtid. Vi informerade om de monetära och juridiska oegentligheter vi känner till, att företaget inte äger någon av de domäner som pekar på plattformen, och att Svartrock medvetet haft en dold agenda och i linje med den fört oss bakom ljuset i vår strävan att rädda det helgon symboliserar.
Med denna information valde den intressent som lagt sitt bud att dra tillbaka det och likvidatorn förklarade auktionen avbruten. Bägge intressenter valde att ta kontakt med oss och uttrycka sin vilja att samarbeta samt sin tro på att det vi gör har ett värde som, för dem, vida överstiger vad det ett köp av det utauktionerade bolaget kan tänkas resultera i.
Likvidatorn kom överens med Svartrocks juridiska ombud att förhandla om en lösning i enrum, mer än så vet vi inte men det ser ut som att Svartrock kommer köpa bolaget samt betala likvidatorns arvode.

Vissa av oss har nu fått våra konton raderade och vi tror inte det är mer än en tidsfråga till det att resterande medlemmar ur tidigare Crew åker ut.
Vi kommer hädanefter köra stenhårt på att lansera det vi idag kallar http://www.likström.se , för att visa på vårt engagemang tar vi därför upp plattformen för publik betatestning redan ikväll.

Igår fanns det utrymme för tvivel gällande Svartrocks engagemang och planer för helgon men idag står det helt klart att våra farhågor besannats och Svartrock inte bara förrått sina användare utan även de som lagt ned själ och fritid i helgons drift och framtid, men värst av allt, sina vänner.

Då denna tråd med största säkerhet kommer raderas uppmuntrar vi alla användare att hjälpa till hålla denna information publik och tillgänglig.

Med Vänliga Hälsningar

Vi som under de senaste åren skött helgon,
raven, Linosaur, Moijra, iveqy, Daethorian, arkVark och Young
Fler som skriver om helgon.
 Livsagnostiker, scalott, noctumsemper, webbentus way.

Pinged at Twingly, Intressant

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Kommentarer
Postat av: Nicklas Eriksson

Har ansett den död länge, särskilt dess "politiska" forum.

2009-06-28 @ 17:23:25
URL: http://arbetarperspektiv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0