Bildbevis, vi var fler än 300 personer på Sergels Torg 16/9 - 2008

I min iver att skriva sakligt (och lite torrt) så glömde jag bort att det faktiskt finns bildbevis på att antalet på Sergels Torg den 16 september med råge översteg 300 personer som Artikelförfattarna hävdar.
Just siffran 300 kommer från TT's utsände som fanns på plats 16 September, men varför den personen valde att sprida den siffran är en sådan sak som jag finner underligt, men inte förvånansvärt.
I alla demonstrationer som genomförts mot FRA-lagstiftningen har TT tagit i i underkant på antalet.


Detta är iaf vad artikelförfattarna skriver.
Tre hundra personer tågade från Norrmalmstorg till Sergels torg i Stockholm under parollen ”Riv upp, gör om, gör rätt”.

Jovisst, de skriver inte hur många som fanns på plattan eller hur många vi var som flest.
Men insinueringen är ganska självklar och de kan inte skriva siffran på annat sätt eftersom detta skulle sågas sönder och antagligen resultera i någon form av reprimand.

De har verkligen varit nogranna med att plocka ut russinen ur kakan och bakat en ny kaka.

Men, bildbevis var utlovat.

Minns väl att det redan är ca 400-500 personer på plattan när Piratpartiet of Rohan kommer intrampande.

PS
VLT skriver riktigt bra.
Den som tror att enstaka särintressen kan manipulera hela bloggvärlden och styra opinionsyttringar på internet är fel ute
Pinged at Twingly, Intressant

Mårtensson, Proj0, Satmaran, Lakes, Infallsvinkel, Amanda Brihed, Christian Engström, Sidvind, SvD, Affärsvärlden, HAX, Minimaliteter, Hartman, Metro,

Kommentarer
Postat av: Pelle

300 eller 3000 ... har ju ingen betydelse i frågan när detta ändå är som en droppe i havet för att ens börja förändra i vad man nu ser som en fråga av yttersta vikt.Om nio miljoner finner sig i andra viktiga frågor i landet varenda dag för att de förväntar sig att andra ska ändra på felen så gör ju som sagt 300 inte den minsta lilla fluga förnär.

2009-03-03 @ 08:36:23
Postat av: scaber nestor

Vad är det du vill ha sagt Pelle?Att vi ska sluta bry oss för att "alla andra" inte bryr sig?Ledsen, mitt samvete tillåter inte det.

2009-03-03 @ 12:06:49
Postat av: Johan

Jag ser framför mig hur nån tekniskt kunnig gör om det där klippet till en never-ending loop, där det bara fortsätter och fortsätter välla ner folk på plattan...men vänta nu... det var ju så det var redan!!

2009-03-03 @ 17:13:54
Postat av: Calandrella

ironiOm nu någon har tillräckligt med pengar för att kunna starta en kampanj mot FRA-lagen, skulle inte denna någon även kunna betala några superdatortekniker för att förfalska bildbevis?ironi

2009-03-03 @ 17:54:47
URL: http://calandrella.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0