Svart Måndag-mötet med Junilistan och Piratpartiet om integritetsfrågor under EU-valrörelsen kommer att få en liten twist.

Det var meningen att vi skulle samlas idag för ett informellt möte med olika politiska partier för att diskutera hur vi ska föra fram integritetsfrågor under EU-valrörelsen.

De som kommer att närvara är representanter från Nätverket Svart Måndag, Junilistan och Piratpartiet.
Finns en möjlighet att det kommer folk från miljöpartiet och vänsterpartiet också, de svar jag fått därifrån är att många redan var bokade på annat håll, men de skulle skicka frågan vidare.

Men i sken av DN's artikel idag har jag bjudit in både Sydsvenskan och Skånska Dagbladet att närvara på mötet så de själva kan se hur vi nätverkar.

Mötet kommer fortfarande att handla om integritetsfrågor under valrörelsen, men vi i nätverket kommer naturligtvis också att svara på frågor om det DN påstår.

Om medlemmar från några politiska partier (som centern, moderaterna, folkpartiet och socialdemokraterna) eller andra opinionsbildare hinner slänga på sig ytterkläderna och komma till mötet, så håller vi till på Cafe Aningen Godare på Jakriborgsområdet i Hjärup från klockan 14.00

Man tar sig dit genom att ta pågatåget som stannar i Hjärup (alltså inte direkttåget Malmö-Lund).

Kommer man från Lund
måste man gå under spåret till andra perrongen, där ser man en portal som man ska gå igenom och sedan följa vägen rakt fram ca 75 meter och då ligger fiket på höger sida.

Kommer man från Malmö stannar man på rätt perrong och behöver då bara gå genom portalen och rakt fram.

Varmt välkomna.
Niklas Starow - talesperson för Nätverket Svart MåndagUppdatering!

Sydsvenskan kom till mötet och vi hade en väldigt bra diskussion runt det arbetet som ligger framför oss, om det blir en artikel om det törs jag inte svara på, men jag kommer att fortsätta bjuda in gammelmedia till de flesta av våra möten för att visa transparens, så vi kanske slipper artiklar som DN's i fortsättningen.

Tack till Junilistan och Piratpartiet för att ni skickade representanter och tack för intresseanmälningarna från vänsterpartiet, folkpartiet, miljöpartiet och centerpartiet.
Pinged at Twingly, Intressant

Fler som skriver:
Odsvall, Tomas Sida, Framtidstanken, Gay globetrotter, Deep Edition, FF&F, Svensson, Mitt i steget, Amanda Brihed, Klara, Badlands Hyena, Cautionary Revelation, Opassande, Mina Moderata Karameller, HAX, Hartman, Lite av Varje, Drottningsylt.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , ,

Kommentarer
Postat av: Linda

Bravo!!

2009-03-01 @ 16:34:33
Postat av: gustav

Vi bygger om!

2009-03-01 @ 17:58:36
Postat av: Lars-Erick

Jösses, jag klickade på fel ställe.

Min kommentar rör egentligen DN-artikeln.

En bra fråga till DN är ju när de ska avslöja hur mkt pengar och vilka PR-byråer förutom Rosenbad självt, som funnits och finns på FRA-kramarsidan!Fanns det ngn FRA-kramare som inte hade ngt slags lön el ersättning för att tycka och trycka som de gjorde?

En del fick ju lön för att avstå från att trycka dessutom. För att inte trycka på Nej.

2009-03-01 @ 19:14:44
URL: http://lars-ericksblogg.blogspot.com
Postat av: Margareth Osju

ozymoron? nyfiken fakta kontroll?

2009-03-01 @ 20:31:04
URL: http://margareth-osju.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0