Listan spikad - kandidaterna som nätverket valt att stödja är......Det var faktiskt svårare än jag trodde att komma fram till de namnen vi nu har spikat.

Processen har varit lång och mödosam, det har bråkats om vissa namn, alla är det väl inte en total enighet bakom, men i slutändan tror jag vi hittat rätt personer.

Det vi främst sett till är det arbetet dessa personer har drivit under lång tid.
Men vi ser också till intensiteten i arbetet, även nyuppvaknade själar har funnits med i resonemanget kring listan.

Vi har också kollat om de haft en reell chans att plocka en plats, men det har inte varit en prioritet, trots allt är det deras åsikter i de frågor vi är engagerade i som har varit det som  fällt avgörandet.Ni kanske kommer att bli förvånade över en del som är med, andra kanske ni inte ens hört talas om men som vi i nätverket haft god kontakt med, kanske också frågan kommer upp varför inte den eller denne är med på listan.

Nu är det så att vi har valt att hålla öppet för ett eller två namn till, så chansen finns fortfarande att just den ni tänker på kommer in som efterrsläntare.


Så, vilka är det då?


Det kommer att avslöjas under måndagseftermiddagen eller tisdagsmorgonen, helst genom en liten pressträff.
Så, vill ni i "gammelmedia" ha detta i era tidningar först så ringer ni mig på 0703-669861 eller mailar mig på [email protected]

Annars blir det bloggsfären som får veta det först :)

Sov gott..... kom ihåg att staten bara vill dig väl och för att veta det måste de öppna dina brev, spela in dina telefonsamtal och se vilka du umgås med.


Pinged at Twingly, Intressant

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , ,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0