Socialdemokratin är mentalt oförmögna att utnyttja ett medialt övertag.

Det har hänt förr och nu händer det igen.
Moderaterna spårar ur nånstans men sossarna kan inte utnyttja det.


Mitt i Vellinge-debatten så måste Socialdemokratin med Mona Sahlin och Bodström i spetsen se till att ta över förstasidorna med något urbota korkat, istället för att utnyttja det massmediala övertaget de kunde haft.

Det måste vara fruktansvärt att vara sosse idag med den ledningen.
Pinged at TwinglyIntressant

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,


Kommentarer
Postat av: J.N

Det är fan så man kan gråta...

2009-11-13 @ 14:49:09
URL: http://metrobloggen.se/jj.n
Postat av: Lars Wetterström

Mona Sahlin har legat mycket lågt länge när det gäller invandrar- och flyktingpolitiken, HBT-frågor och miljöfrågor. Det är inte längre 2005. Vatten flyter under broarna hala tiden och det som var "rätt" 2005 är det inte längre. Det är inte säkert att partiet anser sig tjäna på att ställa krav på ett ökat flyktingmottagande.

2009-11-13 @ 15:38:17
URL: http://lottingebloggen.blogspot.com
Postat av: Nemokrati

Det är lite väl mycket fingret-i-luften över det partiet. Ingen av de frågor där socialdemokraterna verkligen vinner mark pga urusel skötsel av allianspartierna - bygger man vidare på. Istället fortsätter högervridningen - och sossarna följer lydigt med. Medan allt fler kastas ut i det s k Utanförskapet - och där är det ju ingen som gör sig besvär. De rösterna är liksom inte värda något. Arbetslösheten växer i Europa - även om "återhämtningen" har kommit igång. Men den kommer att avstanna för vem ska konsumera? När arbetslösheten hela tiden ökar.

2009-11-13 @ 20:31:29
URL: http://komigenuva.wordpress.com
Postat av: Nemokrati

Dessutom tror jag att räddningspaketen endast bidrar med en tillfällig ljusning i ekonomin. Och att straffa nätaktivitet med third party liability kommer inte att bidra till ökat utbyte, innovation, kreativ utveckling. Tvärtom kommer den aktiviteten också att stanna av vilket kommer att påverka handel och ekonomi, negativt. En stor fråga är också hyperlänkar - stoppar man det ja då stoppar man ju yttrandefriheten på det hela taget - och isolerar länder och världsdelar från varandra.

2009-11-13 @ 20:50:08
URL: http://komigenuva.wordpress.com
Postat av: tiq00725

Socialdemokratin är mentalt oförmögna att utnyttja ett medialt övertag.vad trode du tjälv är jag moderat!!! dåm försåker göra sama sak som alliansen!=(

2009-11-14 @ 06:41:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0