Vem sköter faktakollen åt Björklund?

Ibland är man så säker på något att man struntar i att göra en faktakoll, men till skillnad från mig som blir rättad i kommentarsfältet när det sker så har Jan Björklund en hel stab av folk som ska sköta sådant.

Därför blir man lite full i skratt när man ser att Folkpartiets partiledare och stab inte har koll på var en av våra största internationella stjärnor kommer ifrån.

Nej Jan, Zlatan Ibrahimovic är en tvättäkta Malmöit, född i Malmö och uppvuxen på Rosengård.Pinged at TwinglyIntressant
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Kommentarer
Postat av: Ilona

Jag reagerar också på att han säger att Salvatore Grimaldi är uppvuxen i Italien när han i själva verket kom till Sverige som sjuåring. Inte lika stort klavertramp men dåligt faktakollat här också, om det nu inte är så att Björklund tycker att man blir vuxen i sjuårsålder.

2009-11-20 @ 16:31:15
URL: http://ilonaw.blogg.se/
Postat av: Lars-Erick F

Nja, Björklund fick ju be om ursäkt. Men jag vet inte om det var så stort fel - egentligen. Jag menar, hans syfte var väl att visa att invandring berikar Sverige. Och det kan ju innebära att man går längre tillbaka än bara till 7-årsåldern eller att man bortser varifrån ens föräldrar kommit.

Rimligen har föräldrarna också en viss betydelse för vem man är.

Alltså, Sverige blir rikare på säväl första som andra generationens invandrare. Och tredje...Detta som motsats till vad sd anser.http://lars-ericksblogg.blogspot.com/2009/11/sverigedemokraterna-oroar-valfebern.htmlhttp://lars-ericksblogg.blogspot.com/2009/11/den-viktigaste-fragan.html

2009-11-20 @ 18:57:58
URL: http://lars-ericksblogg.blogspot.com/
Postat av: scaber nestor

Inte för att vara sån.Men är det inte hög tid att gå ifrån begreppet "andra generationens..tredje..etc och helt enkelt säga erkänna öppet att de är svenskar?

2009-11-20 @ 19:37:51
URL: http://scabernestor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0