Men visst är det skönt med en extra hundring i plånboken?


Jahapp, 6 timmar på BB sen hem.
Men de har ju fått en hundring till i plånboken, så vad gör det då att underlivet känns som de precis skitit ut en hörnsoffa, på bussen och iväg med dom.

Rullande band-principen ska inte appliceras på sjukvården, det är för fan människor vi pratar om.


Pinged at TwinglyIntressant
SvD,

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Kommentarer
Postat av: Frösundakillen

Håller med, detta är ju helt obegripligt. Spara pengar hit och dit, det verkar vara det enda kommuner och politiker tänker på hela tiden. Men detta är sjukt!

2009-10-04 @ 16:57:18
URL: http://frosunda.wordpress.com/
Postat av: Erik

Dessutom är alla 'besparingar' i form av nedskärningar i vård skola mm. bara ytliga, i förlängningen gör de att andra kostnader ökar.

2009-10-04 @ 17:30:49
Postat av: karibien

Alla är vi olika. Redan för 18 år sedan gick jag hem sex timmar efter min dotters födelse. Hon är född 21.32, och vid fyra på morgonen var vi hemma. Fast jag fick tjata mig till det. Och jag är så himla glad att jag gjorde det. Efter tre dagar gjorde vi "åter"besök på BB, för PKU-test och på ett par timmar höll jag seriöst på att bli knäpp på alla beskäftiga sköterskor som skulle bry sig i navel och amning. Hemma med barnafadern var jag trygg och vågade pröva mig fram till lösningar. På BB dröjde det inte länge innan jag fick veta att mitt sätt att hålla barnet vid amning var fel, och att naveln nog skulle bli fin. Underförstått: är det inte nu. Och nej, jag hade inte nån speciellt lätt förlossning, det var ett förlossningsarbete från pingstafton till annandag pingst och värkstimulerande dropp till slut. Mig passade det utmärkt att åka hem, sova när jag ville, äta när jag ville och slippa beskäftiga sköterskor. Andra vill ha tryggheten att det finns nån som vet hur man gör. Må klåfingriga beslutsfattare inse att vi alla är olika, och en bra start i föräldralivet kan betyda mycket i längden.

2009-10-04 @ 17:51:31
URL: http://karibien.typepad.com
Postat av: Daggan

Den svenska sjukvården ska vara statlig och därmed gratis! EX: Spanien, Frankrike, England har all sjukvård gratis. Läkemedel är antingen gratis eller starkt subventionerat. Kassorna finns enbart för att betala ut sjukreseersättning. Det snackas om att Sverige är så fantastiskt. Ja, det är den men bara för brottslingar av alla de slag. Så vill man ha det bra och få sina tänder fixade gratis, få utbildning utan att behöva ta lån, så ge dig på brottsbana. Och va säkert på att det väntar ett bra jobb + lägenhet efter att du lämnade fingan.

2009-10-06 @ 17:06:29
Postat av: scaber

Daggan, så liten och så naiv.Detta är inte en sida där du ska berätta hur lätt det är för fd brottslingar.

Jag har personligen inte suttit inne, inte ens åtalad.Däremot finns delar av min vänskapskets både innanför och utanför murarna.Så ett råd i all vänskaplighet, undvik liknande uttalanden i fortsättningn./Skabbe.

2009-10-06 @ 17:25:21
URL: http://scabernestor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0