Skabbes 4-äggsomelett

4 ägg (ekologiska/frigående)
2 msk mjölk (ekologisk)
2 färska champinjoner
1 charlottenlök
En halv näve Baby-bladspenat
Några flarn parmesanost (efter smak)
S&P (salt och peppar)
1msk olivolja
Stekpanna modell större.

Knäck äggen ner i en kopp, häll på mjölken och vispa ihop.
Finhacka charlottenlöken och skiva champinjonerna.
Stekpanna på spis, dra upp på 5'an.
Fräs upp lök och svamp i olivoljan, dra ner värmen till 3'an.
Häll över äggen.
S&P
Låt stå i ca 3 minuter, stäng av spisen.
När det nästan är klart, lägg på baby-bladspenaten och parmesan-spånen.

Vik omeletten till en halvmåne, upp på tallriken.


Severas med ett stort glas nypressad apelsinjuice.



Godmorgon :)
Glöm inte kaffet.



Pinged at TwinglyIntressant
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Kommentarer
Postat av: Annika Beijbom

Kan man önska att du kommer och lagar den också? Kaffet är klart här.. Känns som jag sitter i stormens öga med en massa saker som skulle vara klara helst nu-nu-nu och inte om fem minuter. Befriande avbrott med din post!

:)

Många hälsningar

Annika Beijbom

2009-09-03 @ 09:41:43
URL: http://beijbom.blogspot.com
Postat av: Eduronflux

Hmmm, en riktig omelett är utan mjölk :) (jösses, man låter ju som en riktig besserwisser, förlåt)annars verkar den ju god.

2009-09-03 @ 13:49:05
URL: http://eduronflux.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0