Skriv på listan - ingen förprövning på ordet "bank" i domännamn.Detta meddelande är det fullt tillåtet att kopiera rakt av och skicka till så många som möjligt.
/N.S
Fick denna vädjan, som jag nu vidarebefodrar till er.

Självklart har jag skrivit under.

Om sex dagar
måste .SE svara PTS, som hotar dem med vite. Vi vet att båda följer Namnbank.se, och det är viktigt att visa att .SE har stöd nog för att de ska fullfölja sin linje i Länsrätten. 5000 namn är bra – men i en fråga som kan verka smal så har det inte imponerat på massmedia eller politiker. Om ni i detta utskick alla lyckas få fyra vänner att skriva på så har vi över 10 000 namn!

Så snälla – se om ni inte känner fyra personer som inte heller vill låta PTS förpröva deras domäner och få dem att skriva på namnlistan på http://www.namnbank.se.

Det väger tungt när en av Sveriges mest erfarna domänjurister Petter Rindforth, förklarar att han anser att PTS beslut är farligt, och avslutar med att de som inte vill ha förprövning bör protestera nu – inte sen. Det väger inte mindre tungt när Fredrik Sand, nu på Stockholms Handelskammare men tidigare en av författarna till Toppdomänlagen, uttalar sig om att PTS i sin användning av lagen gör våld på dess intentioner.

Computer Sweden,  Svenska Dagbladet, och idag även Realtid, och har nu tagit upp problemen med PTS beslut, och Piratpartiet har ställt sig bakom Namnbank. Nu väntar vi på när de övriga vars jobb det egentligen är att debattera och styra (politikerna) ska ta upp frågan.


Denna vecka är avgörande! Hjälp oss och dra in fler namn!Fler om ärendet:
SvD-bloggen, binero, lilla gumman, skottet, Internet Sweden, Storstadspojken, lePlaid, John Ivarsson, Bloggvärldsbloggen, Piratpartiet, Hedengren, Loopia, Domainz, Jardenberg.

Pinged at TwinglyIntressant

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Kommentarer
Postat av: Bill

Försöker sprida ordet så gott det går. Sjävklart skrivit under också!

2009-09-25 @ 11:01:00
URL: http://billawesome.blogspot.com
Postat av: scaber nestor

Tackar ödmjukast :)

2009-09-25 @ 11:22:15
URL: http://scabernestor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0