ANAF - Alltid Någon Annans Fel. (Våldtäkterna i Bjästa)

Ser att "Oskar", personen som är dömd för två våldtäkter i Bjästa, anmäler svt till granskningsnämnden.
Detta eftersom han anser sig ha blivit "outad" av Uppdrag Granskning.

Nu anser även jag att man ska lämna familjen utanför detta så långt det är möjligt och mordhoten som trillat in i efterhand är oacceptabla, men kan inte låta bli att kommentera några saker.


Broderns blogg visades upp - detta anser familjen vara fel eftersom det då gick att identifiera honom genom de mailadresser, telefonnummer etc som fanns på bloggen.
Jo, men att sätta upp en blogg är frivilligt, likaså att skriva ut namn, adress och telefonnummer på den, och om man använder den för att sprida skitsnack om broderns offer så får man helt enkelt skylla sig själv om det blir en "backlash".


Broderns musikkarriär har gått i stå - Även om det är en familjemedlem så ska man inte drabbas av dennes brottslighet, men som redan är sagt, han gick i bräschen för smutskastningskampanjen mot "Linnea" och har egentligen bara skördat det han sått själv.


Efterhandskonstruktionerna - Modern och Brodern hävdar att de försökt moderera bort de kränkande kommentarerna mot våldtäktsoffren från blogggen och facebook-sidan, något som jag anser är bullshit.
Jag läste på båda dagen innan Uppdrag Granskning och det fanns månader av fullständigt vidriga kommentarer, tyvärr är det svårt att kolla av det i efterhand eftersom både FB-gruppen och bloggen nu är borta och innan dess kraftigt modererade.
Det finns dock en cachad kopia HÄR.


Kort sagt.

Familjen runt "Oskar" verkar ha drabbats av något som man kort kan sammanfatta med "ANAF"
Alltid Någon Annans Fel.
Pinged at TwinglyIntressant
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Kommentarer
Postat av: Pelle

Egendomligt när dessa utpekade inte tycktes reagera när offret var utsatt för drevet men nu liksom lipande småungar talar om hur orättvist de blivit behandlade.Patetiskt och knappast vidare trovärdigt.

2010-04-07 @ 12:04:16
Postat av: Candy

Håller med dig och håller med Pelle. Hur tror de att flickorna kände sig när de först blev våldtagna och sedan hotade och kränkta? Självklart är det inte rätt att folk beter sig så här mot Oskar och hans familj heller, men kommer det verkligen som någon förvånging?ANAF, så jävla bra namn för det där syndromet! ^_^

2010-04-07 @ 16:43:44
URL: http://www.eye-candy.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0