Hur tänkte du nu Lena Adelsohn Liljeroth?

Hur kom du på tanken att det var en bra idé att låta samma kyrka som i 70 år dolt sexuella övergrepp mot barn, utreda sig själva?


Nästa vecka.
OG's utreder gängrelaterad brottslighet.....Pinged at TwinglyIntressant
Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Kommentarer
Postat av: Mikael

Jag ser fram emot nästa vecka ;-)

2010-04-30 @ 06:10:24
Postat av: Joakim

Enligt lag Det finns ingen laga grund efter att preskibritionstiden gått ut får staten att gå in och göra en utredning i ett privat samfund. Finns det brott som är av nyare natur är det en annan sak. Så hur tänkte du egentligen?

2010-04-30 @ 07:08:17
URL: http://joann.se/joakim
Postat av: borja

Att utreda sig själv,snacka om att gå in i sig själv utan hjäp.va fint det vore för alla som har eventuella problem,he.

o va bra för alla sekter o destruktiva grupper o människor.bar att köra på.

kommentar, korkat,farligt

2010-04-30 @ 08:22:19
Postat av: scaber nestor

@Joakim.Nu gick biskopen ut och begärde det eftersom de själva inte klarar av det.Det finns mycket staten inte har laga grund för, men som de ändå utrett genom åren, ett exempel är barnhemsbarnen.Så min tankeverksamhet är det inga bekymmer med, hur står det till själv?

2010-04-30 @ 09:30:26
Postat av: Fredrik

Jag tycker att man ha ett filter som gör att alla som berättar om sexuella övergrepp inte ska höras. Vill man lyssna på det så är man nog pedofil eller sexualbrottsling och sånt måste ju förhindras.

Nu har det ju bevisligen funnits ett sånt filter men det har ju börjat läcka så det vore nog bäst att EU tog fram lite bestämmelser om hur det ska tystas ner. Man kan säkert slå ihop det arbetet med arbetet kring barnporrfiltret.

2010-04-30 @ 09:32:49
Postat av: Mikael Nilsson

Det normala när en organisation eller företag upptäcker allvarliga oegentligheter intern är att just anlita en extern part.Det som är kasst här är att ge uppdraget åt staten. Vad har staten med saken att göra liksom? (Om det inte är en polisiär fråga då, men då ska de i vilket fall inte vända sig till regeringen).Nej, kyrkan, beställ jobbet från någon extern organisation. Det kan inte vara några problem att anlita, vad vet jag, en revisionsbyrå eller liknande som har vana med att göra oberoende utredningar åt företag, kommuner och liknande.

2010-04-30 @ 10:24:48
URL: http://minimaliteter.blogspot.com
Postat av: smen

Iallafall tur att TPB slapp utreda sig själv. Det hade sett väldigt konstigt ut ifall de hade varit tvungna att jobba för Warner ett halvår efter avslutad utredning

2010-04-30 @ 14:10:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0