Nätet minns, tro inget annat.

Thomas Tvivlaren har under några intensiva veckor visat med full kraft varför han tillhör en av de bloggar man verkligen ska läsa regelbundet.

Nu blåser han öronen av Martin Aagård på aftonbladets kulturdel efter han publicerat denna artikel om TPB.


I sann yttrandefrihetsanda censurerar Aftonbladet nu även egna artiklar. Bild: AftonbladetI efterhand har det visat sig att artikeln är helt utan grund, bloggen "Politisk Inkorrekt" ligger inte på PRQ som hävdas.


Och vips så är artikeln borta från Aftonbladet.
Ingen ursäkt, ingen rättelse.
Bara puts väck.

Som tur är hade Thomas sinnesnärvaro nog att catcha sidan, och tillsammans med mailtrafiken med nämnda Aagård så målas det upp en bild som inte är speciellt smickrande för nämnde kulturjournalist.


Nätet har ett långt minne, glöm aldrig det.


Fler om ämnet.
Farmor Gun, Basic Personligt, Bluebird.


Pinged at TwinglyIntressant
Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Kommentarer
Postat av: Anonymous

PRQ ägs idag av andra personer, dock av personer som umgås i samma kretsar och sålt trafik till TPB. Men PRQ har ingenting med Politiskinkorrekt bloggen att göra, förutom att domänen är anonymoiserad via Gottfrid.Vad det gäller pedofil.se , så har PRQ varit noga med att inte skall förekomma olagligheter. Men fortfarande yttrandefrihet.Jag tycker personligen att innehållet PI går över gränsen, att bloggen tappar trovärdighet då bloggen är nära kopplat till högerextrema SD.Men å andra sidan måste politiker börja våga äga invandraproblemet, och inte släppa in allting som kan säga asyl.

2010-02-18 @ 06:19:25
Postat av: Thomas Tvivlaren

Tack för den värmande orden Scaber!

2010-02-18 @ 07:26:53
URL: http://www.thomastvivlaren.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0