Hur kan det vara ett bakslag att följa Europakonventionen om de mänskliga rättigheterna?

SvD har en skum uppfattning om vad ett bakslag är.

För jag ser det som en framgång att mänskliga rättigheter följs och att det ska krävas skäliga misstankar för att köra upp handskförsedda händer i arslet på nån.
Pinged at TwinglyIntressant
Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Kommentarer
Postat av: Anonym

Krig är fred

Frihet är slaveri

Okunskap är makt.Ingen slump att det kommer från "Flygbas 1" skulle jag gissa

2010-01-12 @ 19:49:45
Postat av: Tompa Blär

Det är väl ändå inte SvD som anser att det är ett bakslag. Det är snarare brittiska regeringen som ser domen som ett bakslag eftersom den inte längre får låta poliser hoppa på vem som helst, hur som helst. Precis som SvD skriver.

2010-01-12 @ 19:55:29
Postat av: scaber nestor

Om man sitter med valet att skriva "framgång för mänskliga rättigheter" och "bakslag för Storbrittanniens antiterrorlagar" och väljer det sistnämnda.Då undrar iaf jag vad man anser andra brott mot de mänskliga rättigheterna vara.

2010-01-12 @ 19:59:15
Postat av: Anonym fegis

"Beskedet är ett hårt bakslag fördenbrittiskaregeringen_." [som inte tycker att den behöver ta så hårt på det där med mänskliga rättigheter så länge de tycker sig ge ett handfast och regeringsdugligt intryck]Varför så dyster, när det skulle gå att blogga en framtidsoptimistisk text om hur bra det är att terrornojan verkar få mothugg?Ah, det säljer bättre att skriva lagom negativa rubriker och texter. Goda nyheter upprör ingen, medan sådant som åtminstone vid första anblicken ser ut att vara dåliga nyheter upprör desto mer. Så är det nog.(Hoppas alla mina konstiga tecken överlever, och inte ses som alltför förstörande uppmärkning. Vi får se. :) )

2010-01-12 @ 20:09:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0