Partipiskan hjälper inte mot något som i grunden är ruttet.

När det gäller Vellingemoderaterna så verkar de fungera som det gamla uttrycket "det går inte att lär gamla hundar att sitta".

Uppdrag Granskning har fångat Vellinge Kommuns starke man Göran Holm och funnit att det bara var vackra ord som dolde den skabbiga fasaden.

Det hjälper inte att sätta en mask med ett valpansikte på den gamla jycken, med tiden trillar masken av och det är återigen samma gamla jycke som vill ha allt serverat men vägrar hjälpa till.


Om vi ska få ordning på integrationen så måste alla hjälpa till, att skriva "gated community" vid kommungränsen och hoppas att ni inte är en del av Sverige fungerar inte.Det är tyvärr dags för lagstiftning, för Vellinge är inte den enda kommunen som smiter undan sitt ansvar.AFS, varjager, mitt i steget, DN, Högberg,

Pinged at TwinglyIntressant
Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Kommentarer
Postat av: /a/non

Jag skulle säga att det engelska uttrycket "Those convinced against their will are of the same opinion still" (vet inte om det finns en svensk motsvarighet till det). Dvs. tvingar man på folk saker de inte vill kommer de göra allt de kan för att undvika det.Om vi ska få ordning på integrationen ja. Varför inte ta den mer logiska lösningen och dumpa allt integrationstrams och helt sluta slösa pengar på flyktingar och liknande trams?

2010-03-17 @ 12:52:15
Postat av: scaber nestor

@/a/non

Sverige består av folk som på ett sätt eller annat härstammar från någon annanstans.

Kastar vi ut de som råkat sticka hit nyligen kommer fokus bara att skifta till något annat.Bättre att ta tag i det grundläggande, att se till att folk har jobb, boende och en dräglig tillvaro.Är det så fruktansvärt svårt att helt enkelt vara snäll?

2010-03-17 @ 12:58:50
URL: http://scabernestor.blogg.se/
Postat av: Lars-Erick F

/a/non.

Har du inte tänkt på vad ordet flykting betyder, innebär?Om ngn håller på att drunkna, då skiter du i det också?

2010-03-17 @ 18:00:16
URL: http://lars-ericksblogg.blogspot.com/
Postat av: Lars-Erick F

Erdogan och Göran Holm i Vellinge, samma andas barn.

http://lars-ericksblogg.blogspot.com/2010/03/omma-tar-och-barnslig-logik.html

2010-03-17 @ 19:09:50
URL: http://lars-ericksblogg.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0