Askan och Batong-Pehrson - detta är ert jävla drogtestförslag.

Det borde vara ett helt uppslag, det blev bara en notis
Men i Malmö hittade polisen en sovande flicka på en fest och bara för att de tyckte att de kunde, så plockade de in henne på stationen och strippade henne, bara utifall att, och som detta inte räckte gjordes det med full insyn.

JK är "starkt kritisk", eftersom skånepolisen har detta som rutin.
Det är alltså långt fler som blir utsatta för denna förudmjukande behandling än vad vi känner till.
Men eftersom polisen tvingar, enligt tunnelbanepolis-modell, ungana att dra tillbaka sin anmälan, så får vi aldrig eda på det.

Nu var det en 16-årig flicka som blev offer för detta godtyckliga ingripande, dra nu av några år så har du exakt vad Askan och Batong-Pehrson anser ska vara rutin för ingripande.


Jag tror inte ordet är uppfunnet för vad jag anser om dessa personers rättsmedvetande, men det hör inte hemma i en modern rättstat.Fler som skrivit om askan och batongens förslag.
Svensk Myndighetskontroll, jakob lundgren, Liberati, liberal bloggare, liberal & långsint,

Pinged at TwinglyIntressant
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Kommentarer
Postat av: Hanna Dönsberg

"– På den här polismyndigheten har man tydligen haft som rutin att folk ska klä av sig."

På den här myndigheten? Prova "på alla polismyndigheter"...

2010-05-18 @ 11:26:58
URL: http://hannadonsberg.wordpress.com
Postat av: Daniel

haha.. enl. Batong-Pehrson så var tjejen för gammal... Att klä av och titta på nakna småtjejer kommer att vara lagligt så länge man är polis enl. folkpartiet och moderaterna. Det finns väl ett namn (syftar inte på pedofili) på dom som gillar barn som precis kommit i puberteten. Det är ju då lämpligt att polisen och civila väktare ska syssla med detta. Det fanns väl en väktare på häktet som blev av med jobbet förra året i Göteborg då han var sexmissbrukare och gillade tjejer under 15 år. det kanske finns fler.

2010-05-18 @ 13:48:29
Postat av: Linda

Fy f-n, är det som kommer spontant.Sedan kommer tankar lika bra att "vänja" fåren vid överheten i unga år, de blir säkert mera lätthanterligt då, hela skiten som de benämner demokrati...

2010-05-18 @ 23:22:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0