Idag har jag svikit dessa organisationer. (Logik á la Erik Slottner (Kd))

Ibland hittar man riktiga guldkorn i debatten, visserligen inte positiva, men ändock guldkorn.

Så med stort tack till Alliansfritt Sverige, via Röda Berget, ger jag er en skopa politisk humor.

Erik Slottner på SvT-debatt attackerar sossarnas ekonomiske talesperson och hävdar med bestämdhet att S minsann ska hjälpa till att driva Sverige i sank genom att vara för ett införande av Euron som valuta, för om man en gång varit för en sak ska man alltid vara det
.

Han gör det med argumentet att de sviker en organisation vi faktiskt inte är medlem i.
Att euron är på väg i sank och att ett införande skulle kosta Sverige oh svenska skattebetalare åtskilliga miljarder skiter han fullständigt i.

Så, med den solklara logiken att man sviker organisationer man inte är med i så ger jag en lista på organisationer jag sviker genom att inte vara medlem.

  • Vänsterpartiet.
  • Nora Amatörteatersällskap.
  • Stävie Ridklubb.
  • Orphei Drängar

(ps.
Med samma logik kan man attackera alla politiska organisationer som var för långskallar och kortskalle-teorin, att de inte fortsatt med den rasbiologiska tanken, för har man en gång varit för en sak ska man alltid vara det....)


Pinged at TwinglyIntressant
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Kommentarer
Postat av: Per Hagwall

I fallet med Euron så håller jag med dig i sak. Men det märkliga med (S) omsvängning är att den gjorts som soloåkning av deras ekonomisk-politiske talesman. Ett kongressbeslut gäller rimligen till nästa kongressbeslut, skall det ändras skall det åtminstone vara i ett officiellt uttalande av partistyrelsen, inte i en bisats från Waidelich.

2011-08-28 @ 15:37:52
URL: http://hagwall.wordpress.com/
Postat av: scaber nestor

Klart det är en märklig omsvängning, men inte ovanlig.

Om jag inte missminner mig hade både Fp och C kongressbeslut på ny folkomröstning om euron under denna mandatperioden, något som inte verkar ske...

2011-08-28 @ 16:29:33
URL: http://scabernestor.blogg.se/
Postat av: Ingenjören

Av hävd brukar man dock nöja sig med att kritisera Socialdemokraterna för just rasbiologin trots att alla partier utom vpk var förespråkare.En intressant parallell till EU omröstningen är kärnkraftsomröstningen, beroende på politisk färg brukar man hävda att den ena var för evigt samtidigt som den andra är ett övergrepp som ska röstas om igen eftersom de som är unga idag inte fick vara med och rösta. Lustigt nog förekommer argumentet i båda varianterna.

2011-09-05 @ 14:04:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0