Straffrättsligt ansvar på felaktiga utvisningar.

Det finns utvisningar som är berättigade och sedan har du de som inte är det.

Att utvisa HBT-personer till länder där de är under konstant dödshot borde rendera i ett straffrättsligt ansvar.


Blodet från varje människa som dör pga dessa felaktiga och hårt kritiserade utvisningar är på dina händer Tobias Billström.Pinged at TwinglyIntressant
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Kommentarer
Postat av: Sture

Å ena sidan ska vi ta emot varenda minoritet som hotas av islam.Å andra sidan ska vi bestämt förneka att islam på något vis är förtryckande mot minoriteter.Det är dubbeltänk i ett nötskal.

2011-01-19 @ 08:22:07
Postat av: scaber nestor

Var skriver jag detta?

Eller är det ett allmänt antagande?2011-01-19 @ 08:27:02
URL: http://scabernestor.blogg.se/
Postat av: Ladan

Så länge västvärlden har soldater i irak som gör livet odugligt för de som bor där får vi bara snällt ta emot de som vill komma hit. Vill vi inte ha flyktingar till sverige så får vi ge fan i att hjälpa till och skapa dem...Vill du ha bevis på tesen kan vi testa att låta insatsstyrkan ha dagliga skottväxlingar med ditt lokala mc-gäng och sen räkna hur många av dina grannar som flytt området inom ett år.

2011-01-19 @ 10:01:23
Postat av: scaber nestor

Väldigt bra exempel Ladan, ska använda det i ett framtida inlägg.

2011-01-19 @ 10:07:12
URL: http://scabernestor.blogg.se/
Postat av: Sture

scaber nestor: Hittils har jag inte hört någon som kritiserar Sveriges invandringspolitik för att vara för sträng också kritisera islam. Hade du tänkt bryta trenden?Ladan: Du menar alltså att det vore bättre att låta ditt lokala mc-gäng hållas eftersom så länge de tillåts hota, utpressa och misshandla sina laglydiga grannar så är det åtminstone lugnt i övrigt? Ja, det var ett väldigt bra exempel.Eller så lägger vi skulden på de som försöker berika sig själva på andras bekostnad från början.Så länge den muslimska världen har terrorister i irak som gör livet odugligt för minoriteter som bor där så kommer dessa att försöka ta sig därifrån. Vill vi inte ha flyktingar till Sverige så får vi ge fan i att låta deras förtryckare verka ostört...Det behöver förvisso inte ske med västerländska soldater. Så länge de agerar som uniformerade biståndsarbetare kommer problemet att kvarstå. Det traditionella receptet har varit att stödja någon hårdför men västvänlig diktator som inte drar sig för att smutsa ner händerna. Det blir sannolikt även så de västerländska demokratiäventyren i Irak och Afghanistan slutar.

2011-01-19 @ 19:08:36
Postat av: scaber nestor

Tony.

Jag för kritik mot alla abrahamitiska religioner, liksom mot höger- och vänsterextremism och fanatism i dess olika former.Och vad menar du med att den muslimska världen har terrorister i Irak?Du hade generaliserat mindre om du gett alla Tranåsbor skulden för bombsnubben i Stockholm...

2011-01-19 @ 19:46:38
URL: http://scabernestor.blogg.se/
Postat av: Sture

scaber nestor: Varför skulle det vara mindre generaliserande att hävda att västvärlden har soldater i Irak än att den islamiska världen har terrorister där?Det är väl inte en nyhet att en stor del av de islamiska terroristerna i såväl Irak som Afghanistan kommer från andra länder?

2011-01-19 @ 21:34:42
Postat av: scaber nestor

Men snälla Sture, vad pratar du om?2011-01-19 @ 21:44:53
URL: http://scabernestor.blogg.se/
Postat av: Sture

scaber nestor: Jag föreslår att du läser igenom de tidigare inläggen igen. Framför allt detta:"Och vad menar du med att den muslimska världen har terrorister i Irak? Du hade generaliserat mindre om du gett alla Tranåsbor skulden för bombsnubben i Stockholm..."

2011-01-19 @ 23:18:51
Postat av: scaber nestor

Vad är det du försöker få fram Sture?Säg det rakt ut.

2011-01-19 @ 23:52:10
URL: http://scabernestor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0