Walk like an Egyptian - support the Egyptian Democracy movement!

The Swedish LiberalDemocratic Party supports the Egyptian Democracy Movement!Copy and spread!

AB, AB2, DN, DN2, J, R, Expr, Expr2, M, C, J, K.

Pinged at TwinglyIntressant
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Kommentarer
Postat av: alfred

ehh, varför ska man hylla detta? Tyvärr fattar inte massorna att resultatet bara blir en nation i sönderfall, kortsiktigt, och en islamistisk fundametalistisk stat i förlängningen... Har detta något med demokrati att göra? Stackars dumma satar och stackars oss.

2011-01-31 @ 12:03:30
Postat av: scaber nestor

Så du föredrar att Diktaturer ska fortsätta hållas, med summariska rättegångar, obefintlig yttrandefrihet, tortyr mot oppositionella?Du har tur som bor i Sverige Alfred, i din skyddade verkstad....

2011-01-31 @ 12:21:25
URL: http://scabernestor.blogg.se/
Postat av: Martin

Stackars dig Alfred som är så lättlurad. Vet du inte att den stora majoriteten av Egyptens folk är unga sekulära som är trötta på fattigdom, korruption och förtryck. Dessa kommer aldrig att tillåta någon form av teokrati eller annat totalitärt styre att ersätta Mubarak. Dessutom finns inga islamistiska krafter av betydande storlek i Egypten. Muslmiska Brödraskapet som det talas mycket om är egentligen ett relativt "moderat" islamiskt, d v s religöst, parti och partier med religion som värdegrund har vi ju t o m i den Svenska Riksdagen.

2011-01-31 @ 16:22:50
Postat av: Daniel

Alltså... Man kan ju inte stödja detta uppror. Hur ska det gå med Stockholmsprogrammet då? Delar av det bygger ju på att Nordafrika består av olika diktaturer. Sedan kan man dock undra om detta med styre. KD eller sekundariserad diktatur... hmmm... Livets Ord eller diktator... hmmm...det finns nog mer att välja på än dessa ytterligheter.

2011-02-01 @ 10:25:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0