Här kommer EU-grundlagen, som ett svårartat fall av herpes blir vi inte av med skiten. (EU-flagga på nationella idrottsdräkter)

(I Affekt)
När de första omröstningarna om den nya EU-grundlagen förkastade idén om en federal toppstyrd byråkrati så nämndes den imbecilla idén om att EU-flaggan skulle byta ut våra nationella flaggor som en av orsakerna.
Denna del plockades bort och EU-grundlagen döptes om till Lissabonfördraget som toppstyrdes igenom för '-Nu var ju de delar som folk protesterade mot borta, så varför folkomrösta igen?-'

Men här kommer den politiska elitens våta dröm om en federal stat tillbaka, som en svår form av herpes så verkar skiten aldrig försvinna!

Nu ska minsann EU-flaggan hissas på idrottsevenemang och nationella idrottsdräkter ska ha EU-flaggan tryckt på sig...

Inte speciellt långsamt eller gentilt, mer som en överfallsvåldtäktsman med röv-fetisch, så ska medborgarna i EU's nationer tvingas in i en federal stat som förespråkarna för 20 år sedan sade Aaaaldrig skulle ske och motståndare varnade för (och blev utmålade som foliehattar för), så är nu skiten här.


Jag skrev för någon månad sedan på liberaldemokraternas hemsida om "Det socialistiska EU", ett epitet som jag nu får revidera.
Detta monstruösa projekt är förbi socialism.

När historien tittar tillbaka så kommer ett helt nytt uttryck att ha myntats och jag tvivlar på att det kommer att vara speciellt smickrande.
Dokumenten om EU's beslut finns här och här.


Fler som skriver:
Karl Sigfrid, Johan Ingerö, Peter Madison.
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Kommentarer
Postat av: thequestionaut

Jag tror att danskarna, som har världens äldsta flagga i bruk, kan ha lite åsikter på att byta bort dannebrogen efter 1000 års bruk. Själv finner jag iden om "hela europa - ett land", löjligt naiv. Jag menar, kan man inte nå bättre resultat i den form vi nu har att verka inom, så har jag svårt att se några möjligheter att komma bättre överens i en mastodont som "landet europa". Jag ser fördelar med Eu, det skulle kunna bli ganska bra, men skynda långsamt och skaffa en grund som inte bjuder upp till förtryckardans och medborgarens frihetsförlust. Stora problemet med detta bygge- och med all politik är att den egna agendan styr och inte allas bästa, kort sagt politiker ljuger OAVBRUTET. För 20 år sedan var det pratet om ingen federal stat, vad är det imorgon? Sunt förnuft sade oss givetvis att det skulle bli en federal stat förr eller senare. Kort sagt- dom ljög. Vad ljuger dom om idag? Vad kommer uppröra oss om 20år? Dödstraff för kritik mot EU? Interneringsläger i norrland för oliktänkande? Enpartistat? En politbyrå? Världspolisjobbet verkar snart vara ute på annons eftersom USA skuldar ner sig i fattigdom. Ska vi ta det jobbet? Skicka trupp eller bomba lite varstans beroende på vad media matas med för info? Detta är reella faror som vi brottas med och jag har svårt att se oss komma överens med kina eller ryssland i stora frågor, dom har samma taskiga upplägg hemma. Nej ta det så sakteliga med Eu-utvecklingen. All grundlag måste vara MYCKET väl underbyggt, annars riskerar vi att sitta med både skägg och fot i rävsaxen och det lurar faror med stor hunger i buskarna.

2011-07-15 @ 10:43:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0