Politisk censur i TV4.

Hämtat från Björn Jonasson (jl)
Hej!

Jag vet inte om ni läst det men inför valet i juni så har samtliga riksdagspartier fått erbjudande om att göra TV-reklam i TV4. Rabatten på detta erbjudande uppgår till 84 % av ordinarie priser och är således en mycket bra deal.

Junilistan har inte fått detta erbjudande och kommer inte så heller att få. Vi kommer heller inte att få vara med i Nyhetsmorgon som nu sju söndagar fram över kommer att presentera en kandidat från varje riksdagsparti.

Att TV4 inte erbjuder Sveriges tredje största EU-parti något som helst utrymme är högst anmärkningsvärt. Tidningen Resumé har skrivit om deta och SVT:s Kulturnyheterna och Rapport på webben intervjuade Sören Wibe om detta i fredags.

Historien från förra EU-valet uppreparsig, då vi utestängdes från fleratalet debatter. Att etablissemanget inte vill ha oss med bekräftas åter en gång. Att flera hundratusen medborgare röstade in oss i parlamentet verkar man förbise.

Agera gärna på egen hand med insändare eller sprid det vidare på annat sätt så folk får reda på detta. Att demokratin fått sig en knäpp på näsan är ingen underdrift.

/Björn

[email protected]
Det som skrivits om detta som är mer allmänt känt är att Sverigedemokraterna inte heller fick ett sådant erbjudande.Pinged at Twingly, Intressant

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Kommentarer
Postat av: Michael Gajditza

Om inte jag minns fel nu så har jag för mig att SD inte fick köpa betald reklamplats heller.

2009-04-29 @ 02:59:55
URL: http://blogg.aftonbladet.se/21909
Postat av: Jens O

Detsamma har Fi råkat ut för, när de inte får marknadsföra sitt parti.

http://fiavg.wordpress.com/2009/05/02/tv-4-en-ofri-marknadsplats/

2009-05-03 @ 09:51:58
URL: http://www.odsvall.se/blog/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0