Fond upprättad för de som utsätts för upphovsrättsindustrins häxjakt på privatkopierare.

Då var integritetsfonden igång som ska ge de som utsätts för upphovsrättsindustrins häxjakt viss säkerhet så de kan stå mot orimliga krav och olagliga hotbrev.Hämtat från hemsidan.


Integritetsfonden.

"Integritetsfonden för Ipred-stämda sätter igång!

För ett par veckor sedan bildades Integritetsföreningen på initiativ av Lage Rahm, riksdagsledamot MP, Maria Ferm, språkrör för Grön Ungdom, och Peter Sunde från The Pirate Bay.

Fonden är till för att garantera rättssäkerheten för de som blivit stämda med anledning av Ipred-lagen. Sverige har i och med Ipred-lagen outsourcat polisiär verksamhet till storföretag och åsidosatt både rättsäkerhet och personlig integritet på vägen."


Om fonden.

Integritetsföreningen - garanterar rättssäkerheten för Ipred-stämda.

I april 2009 bildades Integritetsföreningen (på initiativ av Lage Rahm, Maria Ferm och Peter Sunde).

Integritetsföreningen driver Integritetsfonden som är till för att garantera rättssäkerheten för de personer som blivit stämda med anledningen av den så kallade Ipred-lagen.
Vår uppgift är att hjälpa till genom att säkerställa möjligheter att få rättegångskostnader betalda, och genom att erbjuda kompetens. Vi samarbetar med duktiga jurister och har många tekniska experter tillgängliga.

Ipred-lagen började gälla i Sverige den 1 april 2009 och ger upphovsrättsindustrin rätt att få ut information om människor som de misstänker för illegal fildelning genom ett så kallat informationsföreläggande. Sedan kan de välja att stämma dessa i civilrättsliga domstolar.Hjälp till.

Om du vill stödja integritetsarbetet så finns det flera möjligheter. Det enklaste och mest akuta är att fylla bankkassan så vi har möjlighet att anlita advokater och experter för att åta sig fall.
Det kan man göra genom att skänka valfritt belopp till bankgirokonto 408-0248.

Om du annars har en bra kompetens (teknisk, juridisk eller sådant) så vill vi såklart ha hjälp av dig för att förbättra vårt arbete! Du kan skicka epost till oss på info snabel-a integritetsfonden punkt se.
Varför kallar jag det privatkopiering i rubriken och inte piratkopiering?
Pirat eller Privat.Fler som skriver om Integritetsfonden.
DN, Maria Ferm, Gustaf Wiklund, Farenheit, Experience No1,
Pinged at Twingly, Intressant


Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0