Trodde ni Wykmans uttalanden var galna? Här är en ännu värre.

Det är kristdemokratiska riksdagsledamoten Annelie Enochsson som häver ur sig något som kan sättas som exempel i lexicon bredvid uttrycket "Hellre tiga och låta folk tro att du är en idiot, än att tala och undanröja alla tvivel", något som även AFS verkar hålla med om.


I ett och samma inlägg (se länk ovan) hävdar hon att Ship to Gaza använde barn som mänskliga sköldar, att de smugglade vapen, att aktionen skedde på Israeliskt vatten, undermåliga fartyg etc etc.


Inte ens bland de mest Pro-Israeliska bloggar som brukar vara snabba ute med desinformation, kan man läsa sådant här kvalificerat skitsnack.

Jag trodde Wykman skulle bli utnämnd till denna omgångens nöt, i tät konkurrens av Dick Erixon och Munkhammar.

Men Enochsson fullkomligt krossar motståndet.

AB, Expr, DN, SvD, SvD2, AB2, DN2.
Sagor från Livbåten, Mitt i Steget, Ipse Cognita, Martin Moberg, Essbeck, Norah4you, In your Face, Emil Broberg, Trollhare, Mark Klamberg.

Pinged at TwinglyIntressant
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Kommentarer
Postat av: mange

http://www.youtube.com/watch?v=gYjkLUcbJWoSanningen är nog inte alltid svart eller vit. I klippet syns soldater beväpnade med paintballgevär bli brutalt nedslagna. Att de sedan är på helt fel ställe vid fel tidpunkt är en annan sak. Man kan knappast anklaga personerna i klippet för att vara fredliga.

2010-05-31 @ 23:53:07
Postat av: scaber nestor

Internationellt vatten, Havskonventionen i fredstid gäller.se Mark Klambergs blogg.

2010-05-31 @ 23:56:26
Postat av: manen

med sådana vänner..

2010-05-31 @ 23:58:22
Postat av: Mattias

mange, är du läskunnig?

Ta då ställning till Enochssons fullständigt bisarra påståenden. Barn som mänskliga sköldar - ge EN enda källa på det förutom hennes egen hjärna?

Bordningen på israeliskt vatten - när Israel själva BEKRÄFTAT att det skedde på internationellt vatten?

Vapensmuggling - när Israel BEKRÄFTAT att man inte hittat något sådant (förutom då köksknivar odyl)?Och du skriver PAINTBALLGEVÄR?OMFG.

2010-06-01 @ 00:02:07
Postat av: Patrik

The silence of a stupid man looks like wisdom.

2010-06-01 @ 01:56:23
URL: http://romaren.wordpress.com/
Postat av: smen

Jag kan då knappast förstå hur dumt folk kan resonera. Vissa verkar tro att det är en fotbollsmatch, och om bara mina favoriter vinner, så gör det då ingenting att de plockade upp bollen och sprang i mål. Att sen motståndarlaget "moonade" står det iofs ingenting i regelboken om, men fan om de inte borde ha dödsstraff för det.Känns ibland som om att ifall inte vi, som borde ha bra distans till konflikten kan resonera vettigt om den, hur fan ska då de som lever i den någonsin klara det.

2010-06-01 @ 02:11:13
Postat av: Anonym

Den enda tabben som jag ser det är att de bordade båten(båtarna) på internationellt vatten. Väldigt dumt men om man blir attackerd med järnrör och knivar så försvarar man sig automatiskt. Det hade även du gjort. Något annat är bara skitsnack. Dessa fredsaktivister är lååååångt ifrån oskyldiga. Däremot är bordningen på intenationellt vatten idiotiskt men inte så grovt att för bli ihjälslagen. Garanterat riktiga rötägg fanns på denna båt och rötägg som gav ordern att borda.

2010-06-01 @ 14:41:16
Postat av: Martin Widmark

När man blir bordad på internationellt vatten har man full rätt att försvara sig. Piraterna som försöker kapa skeppet kan knappast kalla sig för offer. De är angriparna och förbrytarna. De har skulden, knappast någon annan.

2010-06-01 @ 16:30:23
Postat av: deppigt

Bara en disclaimer först: är långt till vänster och äter inte amerikanska frihetspommesfrites till frukost.Studerade videon noga och på slutet ser man soldater med paintballgevär. Företeelsen finns att man använder tårgasfyllda kulor som ickedödligt vapen.

O ena sidan har man diskvalificerat sig genom sitt handlande på förhand genom att gå ombord, men jag kan också inte låta bli att känna lite ilska mot dessa hetsporrar som helt i strid med saken börjar slåss och med ordentliga doningar dessutom och genom det pissar på saken och utsätter oskyldiga runtomkring för fara. Det går emot all rimlig sans att man skulle borda på det här sättet om man förväntar sig det gensvaret (och då alltså skulle ha skjutit redan oprovocerat).

Bara appropå, Annelie Enochsson är en knasboll.

2010-06-01 @ 17:22:26
Postat av: Hanna Bard

Ja, det var ett underligt uttalande. Jag tycker inte att Israel skulle ha gått ombord på fatrygen på internationellt vatten utan i sådana fall på israeliskt. Hela diskussionen irriterar mig, på grund av vissa extrema pro-israliska uttalanden som detta du har skrivit om. Det stämmer inte ens!

Postat av: Skvaller och humor

Trevlig blogg du hade. Missa inte denna skruvade och sjuka blogg som avslöjar och visar

den nakna sanningen. Missa inte den bloggen som är på väg till toppen :) Använd gärna

mina inlägg och följ mig gärna på bloglovin : www.DjIzor.se

2010-06-04 @ 12:43:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0